Το μήνυμα της Μπιγιονσέ για την Αρίθα Φράνκλιν

Το μήνυμα της Μπιγιονσέ για την Αρίθα Φράνκλιν

Η υγεία της 76χρονης «Βασίλισσας της Σόουλ» διαρκώς χειροτερεύει

Η Αρίθα Φράνκλιν ήταν τη Δευτέρα το βράδυ στο μυαλό όλων στο Ντιτρόιτ, τη γενέτειρά της. Η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z ξεκίνησαν το show «On The Run II Tour» στο Ford Field, αφιερώνοντάς το στη Φράνκλιν, της οποίας η κατάσταση υγείας είναι κρίσιμη.

«Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλη την όμορφη μουσική» είπε η Μπιγιονσέ.

Στο παρελθόν, υπήρξε μελανό σημείο στις σχέσεις της Αρίθα με την Μπιγιονσέ. Στα βραβεία Grammy του 2008, η δεύτερη είχε αναφερθεί στην Τίνα Τάρνερ ως «Βασίλισσα». Η Φράνκλιν, ευρέως αποδεκτή ως «Η Βασίλισσα της Σόουλ» χαρακτήρισε, σε γραπτή ανακοίνωση, αυτό που είπε η Μπιγιονσέ ως «φτηνιάρικη απόπειρα αντιπαράθεσης», αν και έκλεισε την ανακοίνωσή της με ένα «με αγάπη στη Μπιγιονσέ, όπως και να 'χει».

Η Αρίθα πάντως υπερασπίστηκε την Μπιγιονσέ όταν την κατηγόρησαν πως απλώς κινούσε τα χείλη της και δεν τραγουδούσε τον Εθνικό Ύμνο στην πρώτη ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η υγεία της 76χρονης Αρίθα βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η τελευταία φορά που τραγούδησε ήταν στις 7 του περασμένου Νοεμβρίου, σε event στη Νέα Υόρκη του Elton John AIDS Foundation. Η οικογένειά της έχει παρακαλέσει για «προσευχές για την Αρίθα και σεβασμό της ιδιωτικότητάς της».


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *