Το μεγάλο παράπονο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και οι σκέψεις για μηνύσεις

Το μεγάλο παράπονο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και οι σκέψεις για μηνύσεις

Το δημόσιο μήνυμα του και η αποκατάσταση της αλήθειας

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, σπάνια μιλάει ή τοποθετείται δημόσια. Έχει επιλέξει να ζει μακριά από την πολύβουη κοσμική ζωή και να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, αυτά ήταν στραμμένα πάνω του, πριν καν γεννηθεί, αφού οι γονείς του ήταν τα δύο μεγάλα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Και ο μοναχογιός τους, έχοντας περάσει και τις δύσκολες στιγμές του, τα τελευταία χρόνια δεν έχει τη δημοσιότητα στις προτεραιότητές του. Και αυτό είναι ακριβώς και το μεγάλο του παράπονο, όπως το εξέφρασε ο ίδιος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο Παπαμιχαήλ στο post που ανέβασε, αναφέρθηκε σε μία μικρή μερίδα του Τύπου, που όπως αναφέρει, του κάνει «πόλεμο», γράφοντας για εκείνον απίστευτα πράγματα. Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη τονίζει ότι είναι μία χαρά στη ζωή του, έχει τους φίλους του και είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, δεν έκρυψε τις προθέσεις του να προχωρήσει σε μηνύσεις, όμως, όπως αναφέρει, δεν ξέρει σε ποιον να πρωτοκάνει.

Αναλυτικά το post του: «Έχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια. Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι των ΜΜΕ , το οποίο μου κάνει συστηματικά "πόλεμο". Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα . Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση. Η πραγματικότητα είναι μία. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται η γράφεται. Τα άτομα αυτά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και διαβάλουν τις ζωές επώνυμων ανθρώπων. Αυτά, να είστε όλοι καλά».


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *