ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!!! Ολλανδή μητέρα φόρεσε μπούρκα, μπήκε στο ισλαμικό χαλιφάτο και έσωσε την κόρη της από τους τζιχαντιστές

28Η Μονίκ είναι η μητέρα που αψήφησε όλους τους κινδύνους για να σώσει την κόρη της που βρισκόταν στην πόλη Ράκα της Συρίας , άτυπη πρωτεύουσα του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Η μητέρα, μιλώντας στην Ολλανδική τηλεόραση, εξήγησε ότι η κόρη της από μια κανονική Ολλανδή έφηβη έγινε μια φανατική ισλαμίστρια εξαιτίας του έρωτα της με τον τζιχαντιστή Ομαρ Γιλμάζ, Ολλανδό τουρκικής καταγωγής που έχει υπηρετήσει και στον Ολλανδικό στρατό. Η κόρη της της έστειλε ένα μήνυμα απελπισίας μετά το χωρισμό της  με τον Γιλμάζ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

O Γιλμάζ οπώς είναι τώρα και όπως ήταν κατά την διάρκεια της θητείας του.
Η Μονίκ αψήφησε τις προειδοποιήσεις των αρχών και ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία. Βρήκε κάποιον που την βοήθησε να περάσει τα σύνορα και φορώντας την μπούρκα, το φόρεμα που καλυπτει όλη την επιφάνεια του σώματος και το πρόσωπο έφτασε στην Ράκα. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μηνυμάτων γνωστού social media, κατόρθωσε να συναντηθεί με την κόρη της και να την φυγαδεύσει.

Το μήνυμα του Γιλμάζ που επιβεβαιώνει την δραπέτευση της κοπέλας.
Η Μονίκ με την κόρη της βρίσκονται στην Τουρκία καθώς η νεαρή κρατείται από τις τουρκικες αρχές γιατί εισήλθε στην χώρα χωρίς διαβατήριο. Στην Ολλανδία, οι αρχές περιμένουν την νεαρή για να την ανακρίνουν καθώς πιστεύουν ότι κατέχει σημαντικές πληροφορίες για την δράση των φανατικών ισλαμιστών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *