ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (Βίντεο)

Στη  πρωτεύουσα της Βορείου Κορέας στο  Πιονγκγιάνγκ υπάρχει ένα ξενοδοχείο το Ryugyong Hotel,  που έχει κτιστεί σε στιλ μασονικής πυραμίδας. Έχει 330 μέτρα ύψος και έχει 33 ορόφους. Όσο είναι και οι βαθμοί της μασονικής στοάς.
Το ξενοδοχείο αυτό κτίστηκε από μια αιγυπτιακή εταιρία, την Orascom Group, που είναι ειδικευμένη στις πυραμίδες. Είναι το σύμβολο της μασονικής παρουσίας σε αυτήν την χώρα που σήμερα θεωρείται σαν την μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη. Και σίγουρα δεν κτίστηκε τυχαία έτσι όπως κτίστηκε εκεί που κτίστηκε.

Εδώ βλέπετε το κτίριο, το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή, το 2011:

Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου αυτού υπάρχουν πάρα πολλά τεκτονικά σύμβολα καθώς και παραστάσεις από την αρχαία Αίγυπτο των πυραμίδων.
Το ξενοδοχείο αυτό προβάλλεται σε μια ιστοσελίδα και εδώ είναι το περίεργο , που την έχει ένας αυστριακός από το Γκρατς, την δεύτερη μεγάλη πόλη της Αυστρίας  στην καρδιά της Ευρώπης.
Το ερώτημα που γεννάται είναι τι σχέση έχει αυτός ο Αυστριακός με  ένα μασονικό  ξενοδοχείο και μάλιστα στην Βόρειο Κορέα. Το εύλογο συμπέρασμα είναι ότι και ο ίδιος πρέπει να έχει κάποια σχέση με την μασονία.
Αλλά υπάρχουν περισσότερα  περίεργα στοιχεία. Το βίντεο που ανεβάστηκε  στο YouTube  και πρόβαλε το ξενοδοχείο της Ryugyong Hotel , ανεβάστηκε από κάποια Wendy Dunham ένα όνομα που το έχει και  η λευκή μητέρα του Ομπάμα.

Ένα πολύ περίεργο με αυτό το βίντεο είναι ότι έχει διάρκεια  3 λεπτά και 33 δεύτερα δηλαδή  πέφτουμε πάλι στην μασονική υπογραφή.
Στην  περίπτωση  που γεννιούνται κάποια ερωτήματα για τον ρόλο της μασονίας και των Ιλλουμινάτι σε αυτό το έργο, ελέγξτε τις παρακάτω πληροφορίες στο διαδίκτυο.
Τον Δεκέμβριο  του (2012), ο Σύμβουλος επί των δημοσίων σχέσεων της Google, Eric Schmidt επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα:

 

Μόλις ένα μήνα αργότερα, τον Ιανουάριο του 2013,  ο πολύ γνωστός μεγιστάνας, Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε ότι ήταν επικεφαλής ομάδας Αμερικανών επενδυτών που  θα επενδύσουν ένα δις δολάρια στην αιγυπτιακή εταιρεία Orascom Group, την εταιρεία που έκτισε την πυραμίδα στη Βόρεια Κορέα:

Αυτό το στοιχείο δείχνει κατά κάποιο τρόπο τις σχέσεις τις μασονίας με την Βόρεια Κορέα. Ο ηγέτης της Βόρειο Κορέας χρησιμοποιείται σαν ένα είδος μαριονέττας από την μασονική ελίτ βάση σχεδίων για την μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού μέσω ενός πιθανού πυρηνικού πολέμου  και την ερήμωση περιοχών του πλανήτη.

Το πρόβλημα τους όμως είναι όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις ότι κάπου ο ηγέτης της Βόρειο Κορέας …. ξεφεύγει από τα σχέδια τους και προσπαθεί να το παίξει ανεξέλεγκτος. Ο ίδιος βέβαια γνωρίζει ότι μπορεί να χάσει τα πάντα και να καταστρέψει τελείως την χώρα του. Ίσως στην περίπτωση αυτή, όπως και η διένεξη με τον Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζεται  από την γνωστή παροιμία: φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.

Τα παρακάτω βίντεο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις δημοσιογράφων που μπόρεσαν και πήγαν στην Βόρειο Κορέα και έκαναν από εκεί τα ρεπορτάζ.

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *