Το νέο επιχειρηματικό βήμα του ζεύγους Σμιθ

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του ζεύγους Σμιθ

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και Γουίλ Σμιθ ιδρύουν επιχείρηση πολυμέσων

Την ίδρυση της εταιρείας πολυμέσων Westbrook Inc. ανακοίνωσε το ζευγάρι Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και Γουίλ Σμιθ, επεκτείνοντας το αποτύπωμά τους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία θα υποστηρίζει νέα και ήδη υπάρχοντα πρότζεκτ της οικογένειας Σμιθ, συμπεριλαμβανομένου μικρού και μεσαίου μεγέθους ψηφιακού περιεχομένου, καθώς και παραδοσιακές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Η Westbrook Inc. θα αρχίσει να παρουσιάζει το περιεχόμενό της αυτό τον μήνα.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που αναγγέλλουμε αυτό το νέο εγχείρημα και εμπλεκόμαστε σε όλους τους τομείς των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας» ανέφεραν ο Γουίλ Σμιθ και η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ σε δήλωσή τους.

«Με την απίστευτη ομάδα της οικογένειας μας, την οικογένεια που επιλέξαμε και τους μακροχρόνιους επιχειρηματικούς εταίρους μας, η Westbrook Inc. έχει ως αποστολή να διαδίδει θετικές ιδέες, τέχνη και προϊόντα εμπνέοντας την επόμενη γενιά καλλιτεχνών να κάνουν το καλό στον κόσμο».

Το περιεχόμενο από τα νεοσύστατα Studios Westbrook θα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ από διαφορετικές φωνές. Θα υποστηρίζει έργα, στα οποία πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν ο Γουίλ Σμιθ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Στιβ Μπέντερ θα είναι υπεύθυνος οικονομικής ανάπτυξης.

Η Westbrook Studios αυτήν την περίοδο έχει την παραγωγή της σειράς «Red Table Talk» του Facebook Watch με την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, την κόρη της Γουίλοου Σμιθ και τη μητέρα της Αντρίνε Μπάνφιλντ Νόρις.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *