Το νέο τύπου λίφτινγκ που κάνει θραύση: Σφίγγουν το δέρμα με νήματα -Χωρίς τομές, χωρίς μεγάλο κόστος [εικόνες]

1Διαρκεί μόλις μισή ώρα, δεν κοστίζει μια περιουσία, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Ο λόγος για το νέου τύπου λίφτινγκ που κάνει θραύση, το Silhouette Soft.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η ανόρθωση επιτυγχάνεται μέσω της σύσφιξης των νημάτων που περνιούνται σε όλο το πρόσωπο και συγκεκριμένα κάτω από το υποδόριο στρώμα του λίπους. Εκτός από τα νήμετα κάτω από το στρώμα του λίπους του προσώπου τοποθετούνται και μικροσκοπικοί κώνοι που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου με όποιες ευεργετικές συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο.
Η επέμβαση είναι… αναίμακτη, αφού δεν υπάρχουν τομές. Γίνεται μόνο μια μικρή τρυπούλα του ενός με δύο χιλιοστά, κοντά στο αυτί από όπου εισέρχονται οι κλωστές.
Η επέμβαση διαρκεί μισή ώρα, δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης και το κόστος της δεν έχει καμία σχέση με αυτό των κανονικών λίφτινγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Βρετανία φθάνει τις 1.200 λίρες.
Βέβαια, τα αποτελέσματά του δεν διαρκούν για πάντα, αλλά για μόλις 18 μήνες, καθώς τότε περίπου ολοκληρώνεται η διαδικασία βιοδιάσπασης και απορρόφησης από το σώμα των κλωστών και των μικροσκοπικών κώνων.
Ο συγκεκριμένος τύπος λίφτινγκ είναι ιδανικός για τη διόρθωση των… κρεμασμένων μάγουλων, την ανόρθωση των φρυδιών, τη διόρθωση της γραμμής των χειλιών και του περιγράμματος του προσώπου και του λαιμού.
Το πριν

Και το μετά

Το πριν

Και το μετά

Η διαδικασία της επέμβασης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *