Το νευρικό γέλιο της Κατερίνας Στικούδη όταν η κουβέντα πήγε στην Ελένη Φουρέιρα

Το νευρικό γέλιο της Κατερίνας Στικούδη όταν η κουβέντα πήγε στην Ελένη Φουρέιρα

Η αντίδρασή της σε σχόλιο που έκανε η συνάδελφό της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Αν και οι δυο δηλώνουν πως δεν υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως στην περίπτωση της Ελένης Φουρέιρα και της Κατερίνας Στικούδη υπάρχει και φωτιά και καπνός. Και μάλλον η σημερινή αντίδραση της δεύτερης στο Πρωινό, όταν της ζήτησε η Φαίη Σκορδά να σχολιάσει τα όσα είπε για εκείνη η Φουρέιρα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα», μάλλον ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η Ελένη Φουρέιρα, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένη στον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, ο οποίος τη ρώτησε αν θα προτιμούσε να την απατήσει ο σύντροφός της με τη Στικούδη ή να κάνει ντουέτο μαζί της. Ακολούθησε μία στιγμή αμηχανίας, για να απαντήσει η Φουρέιρα πως δεν θα είχε πρόβλημα αν μάθεινε για το σύντροφό της, μιας και η Στικούδη είναι θεά. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει για το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Η Φαίη Σκορδά μετέφερε στο περίπου τη στιχομυθία και η Κατερίνα Στικούδη φανερά αμήχανη, ξέσπασε σε ένα νευρικό γέλιο.

«Φοράω βέρα, μια χαρά είμαστε, πάμε παρακάτω. Τι είναι αυτό, τι να σου πω; Γελάω», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή. Απλά έχω πει κατά καιρούς ότι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια αν υπάρχει κάτι πίσω από αυτό, υπήρξε μία παύση. «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Δεν το έχω παρακολουθήσει….».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *