Το παράπονο του Γουάναμεϊκερ και η πιθανή επιστροφή στη EuroLeague

Το παράπονο του Γουάναμεϊκερ και η πιθανή επιστροφή στη EuroLeague

Το δικό του μήνυμα για τη σεζόν που τελειώνει σε λίγες ημέρες έστειλε μέσω Instagram ο Μπραντ Γουάναμεϊκερ, που δεν έκρυψε το παράπονο του για την ευκαιρία που δεν πήρε ποτέ στους Μπόστον Σέλτικς. Πιθανή η επιστροφή του στη EuroLeague το καλοκαίρι.

Οταν ο Μπραντ Γουάναμεϊκερ άφησε την Ευρώπη για να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να φορέσει τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, προφανώς περίμενε κάτι καλύτερο από αυτό που έζησε φέτος. Ο 29χρονος γκαρντ από το Πίτσμπουργκ έπαιξε σε 40 παιχνίδια (36 στην κανονική περίοδο, 4 στα playoffs), με ελάχιστα λεπτά κατά μέσο όρο κι αναμενόμενα πολύ χαμηλούς αριθμούς.

Πλέον, καλείται να εξετάσει τα δεδομένα και να αποφασίσει για το μέλλον του. Ήδη η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του κι είναι δεδομένο πως αν επιλέξει να επιστρέψει στην Ευρώπη θα είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς της EuroLeague. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε κάτι σχετικά με την επόμενη ομάδα του αλλά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο Instagram.

"Ενα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε. Δεν ήταν η σεζόν που περίμενα, ούτε η ευκαιρία που ήθελα αλλά είμαι ευγνώμων για την συγκεκριμένη εμπειρία και όλα τα σκαμπανεβάσματα που πέρασα αυτό το διάστημα. Ακόμα μία σεζόν στην ιστορία, υγιής κι έτοιμος για περισσότερα", αναφέρει στο post του άλλοτε γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

(AP Photo/Michael Dwyer)

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *