Το πιστεύουν στον Ολυμπιακό – Πιέζει ο Νιλμάρ τους Άραβες

1Την πίστη ότι η μεταγραφή του Νιλμάρ θα γίνει, ακόμα και αν υπάρξει μερικές ημέρες καθυστέρηση στην υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού, εκφράζουν στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος, η πλευρά του 32χρονου άσου επικοινώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και είπε πως «ό,τι έχουμε πει ισχύει, δεν έχει αλλάξει τίποτα». Και αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Ολυμπιακός και ο Νιλμάρ τα έχουν βρει σε όλα και εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο η Αλ Νασρ θα αφήσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Αρούκα στο Καραϊσκάκη.

Ως εναλλακτική λύση φέρεται να εξετάζεται η περίπτωση του Βάγκνερ Λοβ, του Βραζιλιάνου επιθετικού που δεν υπολογίζεται και πωλείται από τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Όσον αφορά τώρα τον Νιλμάρ, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Βραζιλιάνος πιέζει τους Άραβες και δείχνει διατεθειμένος να χάσει και ένα ποσό από τα χρήματα που του χρωστούν από τα 3 εκατ. του πρώτου χρόνου.

Η συμφωνία του παίκτη με τους Πειραιώτες ήταν από την πρώτη στιγμή να έρθει ως ελεύθερος, με διετές συμβόλαιο ύψους 3 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. ετησίως), ποσό που με την εφορία φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ!

Εν τω μεταξύ, χθεσινό ρεπορτάζ του ιταλικού «Sky» υποστήριζε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη ενδώσει στις απαιτήσεις της Λάτσιο για τον Βραζιλιάνο στόπερ Μαουρίτσιο για τον οποίο αξιώνει 700.000 ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ ως οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *