Το πριβέ πάρτι του Τζόρτζιο Αρμάνι

1Ο Τζόρτζιο Αρμάνι γιόρτασε τα 40 του χρόνια στον χώρο της μόδας, με ένα πριβέ πάρτι στο Μιλάνο, παρουσία προσωπικοτήτων της τέχνης και του θεάματος από όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του οιΣοφία Λόρεν, Λορίν Χάτον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τομ Κρουζ, Τίνα Τάρνερ, Πιρς Μπρόσναν, Γκλεν Κλόουζ, Μπόι Τζορτζ, Χίλαρι Σουάνκ, Τζάνετ Τζάκσον, Κρις Πάιν, που ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να είναι κοντά στη σημαντική αυτή επέτειο του Τζόρτζιο Αρμάνι.

«Υπήρξαν πολλές σημαντικές στιγμές, από την αρχή μέχρι σήμερα» διευκρίνισε ο 81χρονος Αρμάνι στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή τους στο γκαλά το βράδυ της Πέμπτης.«Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν όταν είδα τη φωτογραφία μου στο εξώφυλλο του «Τime».

Για την επέτειο, ο Aρμάνι μετέτρεψε ένα κτίριο του 1950 που κάποτε ήταν αποθήκη για σιτηρά σε εκθεσιακό χώρο, αφιερωμένο στα σχέδιά του. Το πάρτι δόθηκε πριν από την έναρξη της έκθεσης του Μιλάνου, στην οποία ο Αρμάνι είναι πρεσβευτής. Ο «βασιλιάς» εμφανίστηκε με μαύρο σακάκι και μπλε παντελόνι -συνδυασμός που μόνον ο ίδιος μπορεί να υποστηρίξει.

Η εταιρεία που φέρει το όνομά του, ένα από τα μεγαλύτερα brand name στον χώρο της μόδας, ιδρύθηκε το 1975 και έχει ετήσιο τζίρο που ξεπερνά το 1,5 δις δολάρια, ενώ η προσωπική περιουσία του υπολογίζεται περίπου σε 7 δις δολάρια.

Πηγη nooz

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *