«Το Game of Thrones με έσωσε από την… πορνεία», εξομολογείται ηθοποιός της σειράς

1Σήμερα, η 27χρονη δέχεται πλήθος προτάσεις για σοβαρούς ρόλους, παρά το το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός
Εκατομμύρια τηλεθεατές δηλώνουν «κολλημένοι» με το Game of Thrones, μία άκρως δημοφιλή σειρά που οφείλει την επιτυχία της στη συναρπαστική πλοκή, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά και τις άφθονες… καυτές σκηνές σεξ που περιλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

Ωστόσο, όταν οι φαν του GoT συντονιστούν απόψε στους δέκτες τους και παρακολουθήσουν την επιστροφή της Marei, μίας καλλίγραμμης ιερόδουλης που έχει εμφανιστεί σε πολλά επεισόδια της σειράς, στην πραγματικότητα θα είναι μάρτυρες – εν αγνοία τους – μίας αληθινής ιστορίας «απόδρασης» από τον κόσμο της πορνείας.

Η Josephine Gillan, η ηθοποιός που υποδύεται την αισθησιακή Marei, εργαζόταν κανονικά ως ιερόδουλη προτού γίνει διάσημη μέσω της σειράς του αμερικανικού δικτύου HBO και κατάφερε να «ξεφύγει» από αυτήν τη ζωή που δεν της ταίριαζε καθόλου, ακριβώς όταν της δόθηκε αυτός ο ρόλος της… πόρνης.

Η 27χρονη ηθοποιός είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται με τη συμμετοχή της στη σειρά

Σήμερα, η 27χρονη δέχεται πλήθος προτάσεις για σοβαρούς ρόλους, παρά το το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός, αφού η ερμηνεία της στο GoT έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών παραγωγών.

«Το Game of Thrones με έσωσε από την πορνεία και με έκανε δυνατότερο άνθρωπο», λέει σήμερα η όμορφη ηθοποιός. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην Daily Mail, πριν της δοθεί ο ρόλος της Marei εργαζόταν ως πόρνη και έπαιζε σε ταινίες πορνό, με το ψευδώνυμο  Sophie O’Brien. Όταν είδε την αγγελία της σειράς, η οποία αναζητούσε νεαρές ηθοποιούς με φυσικό στήθος και χωρίς τατουάζ, οι οποίες δεν είχαν πρόβλημα να εμφανιστούν γυμνές, ήξερε ότι αυτή ήταν η μεγάλη της ευκαιρία.

Έτσι, υπέβαλε αίτηση για τον ρόλο και λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης προσλήφθηκε σχεδόν αμέσως. Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, ήταν ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και ότι οι «μετοχές» της θα εκτοξεύονταν τα επόμενα χρόνια, με εμφανίσεις που έκαναν αίσθηση σε αρκετά επεισόδια.

Έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να εμφανιστεί και στην 7η σεζόν

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *