Το Motorola One Hyper έρχεται με πρωτοποριακή σχεδίαση και τεχνολογία

Το Motorola One Hyper έρχεται με πρωτοποριακή σχεδίαση και τεχνολογία

Το Motorola One Hyper είναι ένα νέο smartphone με υψηλής ανάλυσης 64 Megapixel κύρια κάμερα και 32 Megapixel pop-up selfie κάμερα, οθόνη edge-to-edge 6,5 ιντσών Full HD+, μεγάλη μπαταρία και νέο σύστημα φόρτισης.

Πιο αναλυτικά, το Motorola One Hyper διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh που μπορεί να τροφοδοτήσει το τηλέφωνό για 38 ώρες συνεχούς χρήσης. Παράλληλα, με την συσκευή εισάγεται και η τεχνολογία Hyper Charging 45W, μια νέα προηγμένη τεχνολογία φόρτισης. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει αυτονομία 12 ωρών με 10 λεπτά φόρτισης ενώ γεμίζει τη μπαταρία του τηλεφώνου στο 75% σε μόλις 30 λεπτά.

Η pop-up selfie κάμερα των 32 Megapixel ουσιαστικά «κρύβεται» πίσω από την οθόνη και είναι έτοιμη για φωτογράφιση σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Εάν βρίσκεστε στο σκοτάδι ή σε μέρος με χαμηλό φωτισμό, η λειτουργία Night Vision και η τεχνολογία Quad Pixel που φέρνει 4 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις καλύτερες λήψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση τυχαίας πτώσης ή ατυχήματος η αναδυόμενη κάμερα διαθέτει μηχανισμό προστασίας που ενεργοποιεί το αυτόματο μάζεμα της.

Οι τεχνολογίες Night Vision και Quad Pixel συνδυάζονται και με την 64 Megapixel κύρια κάμερα προσφέροντας ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια σε κάθε λήψη, με κάθε λεπτομέρεια κρυστάλλινα καθαρή, ακόμα και όταν μεγεθύνετε τις φωτογραφίες σας. Επιπλέον, η τεχνολογία αυτόματης εστίασης λέιζερ, σας επιτρέπει να εστιάζετε άμεσα, ακόμα και στο σκοτάδι. Όταν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία ακριβώς όπως βλέπουν τα μάτια σας, μπορείτε να μεταβείτε στον φακό 118° ultra wide angle για λήψεις που καταγράφουν τέσσερις φορές περισσότερα στοιχεία.

Επιπρόσθετα, χάρη στο API του Google CameraX, εφαρμογές άλλων κατασκευαστών, όπως το Instagram, είναι συμβατές με την τεχνολογία AI της κάμερας του Motorola One Hyper, όπως το HDR, το Night Vision και το Portrait Mode.

Η συσκευή καινοτομεί και σχεδιαστικά αφού η pop-up selfie κάμερα εξαλείφει την ανάγκη για bezel και μεγιστοποιεί το μέγεθος της οθόνης. Με τον τρόπο αυτό απαλείφονται εγκοπές και στρογγυλές λωρίδες δημιουργώντας μία πραγματικά edge-to-edge οθόνη διαγωνίου 6,5 ιντσών. Όταν θέλετε να μην σας ενοχλεί το κινητό σας, ένα χρήσιμο φωτάκι στο πίσω μέρος της συσκευής, σας ενημερώνει με διαφορετικά χρώματα για τις ειδοποιήσεις σας. Ενώ όταν θελήσετε να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις σας, μπορείτε να το κάνετε απλά χάρη στην οθόνη Moto που προσφέρει γρήγορη προεπισκόπηση, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας

Το One Hyper είναι σχεδιασμένο να αντέχει στο νερό ενώ διατίθεται σε δύο χρώματα, το Deepsea Blue και το Fresh Orchid. Χρησιμοποιεί οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 675 με AI επίσης, χρησιμοποιώντας τα moto actions μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Το νέο Motorola ενσωματώνει επίσης 4 GB μνήμης RAM. Η συσκευή διαθέτει «καθαρό» λογισμικό Android 10 χωρίς bloatware, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης μέχρι και 1TB. Στην Ελλάδα το Motorola One Hyper θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2020, σε τιμή 359 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *