Τρίτωνας για το χτύπημα του Ψαρόπουλου: “Δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο”

Τρίτωνας για το χτύπημα του Ψαρόπουλου: "Δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο"

Ο Τρίτωνας απάντησε στην ανακοίνωση του Δούκα και υποστηρίζει ότι ο Σωκράτης Ψαρόπουλος δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Κώστα Ευστρατίου στον αγώνα της Κυριακής.

Μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση του τραυματισμού του Κώστα Ευστρατίου στο μάτι ύστερα από γροθιά του Σωκράτη Ψαρόπουλου, ήταν η σειρά του Τρίτωνα να απαντήσει στην ανακοίνωση του Δούκα. Η ομάδα της Β' Εθνικής υπερασπίστηκε μάλιστα τον παίκτη της, τονίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει στην συγκεκριμένη φάση τον αθλητή του Δούκα.

Η επίμαχη φάση έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Δούκα με τον Τρίτωνα για την 14η αγωνιστική της Β Εθνικής και συγκεκριμένα 2'27'' πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τρίτωνα:

"Ο Α.Ο. Τρίτων στη μακρόχρονη πορεία του, πορεύεται με βάση το ευ αγωνίζεσθαι και είναι κάθετα αντίθετος σε οποιεσδήποτε πρακτικές βίας εντός ή εκτός των αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα, ο σύλλογος μας αποφεύγει οιαδήποτε αντιπαράθεση μέσω εμπρηστικών δηλώσεων με τα αντίπαλα σωματεία που συναγωνίζεται. Με γνώμονα τα ανωτέρω, θα περιοριστεί στο μείζον, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι η κατάσταση της υγείας του αθλητή Κώστα Ευστρατίου. Είναι εξαιρετικά στενάχωρο για όλους μας στον Α.Ο. Τρίτων, προπονητές, αθλητές και διοίκηση να βλέπουμε έναν αθλητή να τραυματίζεται. Μάλιστα, ο Κώστας υπήρξε μέλος της ομάδας μας, έχοντας τιμήσει τη φανέλα του Α.Ο. Τρίτων και ο τραυματισμός του μας λυπεί ιδιαίτερα. Ευχόμαστε, λοιπόν, από καρδιάς στον αθλητή Κώστα Ευστρατίου περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Από την πλευρά μας, άλλωστε, διοίκηση και αθλητές της ομάδας, από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στον αθλητή, εκφράζοντας τις ευχές μας για άμεση επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Δυστυχώς, όμως, μετά την ανακοίνωση του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα για τον αθλητή της ομάδας μας Σωκράτη Ψαρόπουλο αλλά και για το σωματείο μας, το οποίο, θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού ο αθλητής μας σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον παίχτη της αντίπαλης ομάδας. Παρά ταύτα, ο ΑΟ Τρίτων επιθυμεί να επικρατήσει ψυχραιμία και νηφαλιότητα χωρίς να εμπλακεί σε περαιτέρω αντιπαράθεση, αν και έχει στη διάθεση του όλα τα στοιχεία για την αποκατάσταση της αλήθειας. Καθιστούμε, όμως, σαφές προς όλους ότι ο σύλλογος μας θα προσκομίσει σε οποιαδήποτε αρχή απαιτηθεί τα στοιχεία εκείνα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς μας.

Η παραπάνω απόφαση μας στηρίζεται στο γεγονός ότι η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών είναι πάνω από σωματεία, νίκες, ήττες, πρωταθλήματα ή υποβιβασμούς και οποιαδήποτε αντιπαράθεση των σωματείων επηρεάζει άμεσα τις ζωές των εμπλεκομένων αθλητών. Στο σωματείο μας, μάλιστα, έχουμε την τύχη οι αθλητές μας να είναι άνθρωποι με αξίες και σεβασμό στον αντίπαλο, ενώ και ο σύλλογός μας έχει πολλάκις αναδείξει αυτές τις αξίες, χωρίς ποτέ να επιδείξει συμπεριφορά που να αντιβαίνει στους αθλητικούς κανόνες.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τρίτων".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *