Τραγικό: 20χρονος λάτρης του Ντε Νίρο τινάζει τα μυαλά του αναπαριστώντας σκηνή από τον «Ελαφοκυνηγό» [βίντεο]

1Ενας Χιλιανός φαν του Ρόμπερτ ντε Νίρο τίναξε τα μυαλά του στον αέρα προσπαθώντας να αναπαραστήσει την περίφημη σκηνή με τη ρώσικη ρουλέτα από την τον «Ελαφοκυνηγό», την πασίγνωστη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο χολιγουντιανός σταρ.

Ο Μπράιαν Χαβιέ Σότο Αγκιλέρα είχε πάει για επίσκεψη στον φίλο του Τζόναθαν Ταπία Χιμένεθ, όταν φαίνεται να του πρότεινε να παίξουν το θανάσιμο αυτό παιχνίδι. Ο 20χρονος Μπράιαν είχε πάρει μαζί του ένα ρεβόλβερ και ήταν αποφασισμένος να αναπαραστήσει τη σκηνή από την ταινία του 1978 όπου οι φυλακισμένοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Ντε Νίρο, υποχρεώνονταν να παίξουν ρώσικη ρουλέτα από τους δεσμώτες τους, οι οποίοι πόνταραν στο ποιος θα σκοτωθεί.

Ο Τζόναθαν, 27 ετών, είπε: «Μπήκε μέσα στο σπίτι, άφησε το πιστόλι πάνω στο τραπέζι και μου είπε ότι ήθελε να αναδημιουργήσει τη σκηνή από τον “Ελαφοκυνηγό”. Μετά έβγαλε από την τσέπη του λεφτά και τα πέταξε πάνω στο τραπέζι, προκαλώντας με να πάρω μέρος».

Και πρόσθεσε: «Τον ρώτησα αν το πιστόλι είχε αληθινές σφαίρες μέσα και όταν μου είπε “ναι”, του είπα ότι είναι τρελός και ότι δεν θέλω να παίξω. Μετά, βγήκα για λίγο στον κήπο, όταν ξαφνικά άκουσα έναν πυροβολισμό. Γύρισα τρέχοντας στο σπίτι και είδα τον Μπράιαν να κείτεται στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος»…

Επειτα από το συμβάν, ο Τζόναθαν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

Ένας φίλος της οικογένειας του θύματος είπε: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν πώς ή γιατί έκανε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να ξέρει το ρίσκο…».

Δείτε τη σκηνή από τη βραβευμένη με 5 Όσκαρ ταινία:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *