Τραμπ: Αν εκλεγώ θα κηρύξω πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος

1«Πολλοί νεκροί και τραυματίες. Πότε θα μάθουμε; Ολοένα και χειροτερεύει», έγραψε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ
«Ακόμα μία τρομακτική επίθεση, αυτή τη φορά στη Νίκαια, Γαλλία. Πολλοί νεκροί και τραυματίες. Πότε θα μάθουμε; Ολοένα και χειροτερεύει», ανέφερε στο tweet ο Τραμπ, ο οποίος ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής που θα ανακοίνωνε το όνομα του αντιπροέδρου.

Τα tweets του Τραμπ για το μεκελιό στη Νίκαια

O Ντόναλτ Τραμπ είπε επίσης ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα κηρύξει πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος ενώ παράλληλα είπε ότι ο Μπάρακ Ομπάμα είναι καιρός να χρησιμοποιήσει  τον όρο «ριζοσπαστικό Ισλάμ».

Χίλαρι Κλίντον: Θα νικήσουμε την τρομοκρατία
Με δήλωση την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, η Χίλαρι Κλίντον σχολίασε την ανείπωτη τραγωδία με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας.
«Η θέλησή μας δεν θα καμφθεί. Θα πολεμήσουμε την τρομοκρατία παντού στον κόσμο. Και θα νικήσουμε την τρομοκρατία. Κάθε Αμερικανός στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των Γάλλων πολιτών», σημείωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *