Τρεις υποψήφιοι για Μίλαν

1Τους Κάρλο Αντσελότι, Αντόνιο Κόντε και Ουνάι Έμερι παρουσιάζει η «Gazetta dello Sport» ως τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν τη Μίλαν το καλοκαίρι.

Οι διοικούντες τους «ροσονέρι» δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τον Φίλιπο Ιντζάγκι, καθώς βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, παρά τη συνεχή τους στήριξη στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού.

Οι περιπτώσεις, όμως, και των τριών υποψηφίων έχουν αρκετές δυσκολίες, καθώς όλοι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Αρχικά, ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί το νούμερο ένα στόχο, καθώς είναι ένας άνθρωπος που ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την ομάδα. Ο ίδιος λογικά θα εμφανιζίταν θετικός στην προοπτική της Μίλαν σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Ρεάλ, όμως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους “μερένχες” και, παρά τα σενάρια που τον θέλουν μακριά από το «Μπερναμπέου», ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Αντόνιο Κόντε, επίσης μια δύσκολη περίπτωση, καθώς βρίσκεται στο «τιμόνι» της εθνικής Ιταλίας. Από την πλευρά του, έχει εκφράσει την επιθυμία του να προπονήσει και πάλι κάποιο σύλλογο, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αφήσει το πόστο του πριν από το EURO του 2016.

Τέλος, ο Ουνάι Έμερι θεωρείται ο πιο… εφικτός στόχος, καθώς το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη τελειώνει σε ένα χρόνο. Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε την ομάδα της Ανδαλουσίας πέρυσι στην κατάκτηση του Europa League και είναι πολύ πιθανό να το κάνει ξανά, οδηγώντας παράλληλα τους Σεβιγιάνους στο Champions League.

Σίγουρα, ο ισπανικός σύλλογος δεν θα ήθελε να τον χάσει, όμως ξέρει ότι δύσκολα θα τον κρατήσει αν… χτυπήσει την πόρτα η Μίλαν.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *