Τριπλό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός

1Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο συμφώνησε προφορικά σε όλους τους προτεινόμενους όρους, το συμβόλαιο συντάχθηκε και το μόνο που μένει είναι ο Κολομβιανός φορ να το στείλει υπογεγραμμένο. Αμέσως μετά θα έρθει στην Αθήνα (μέχρι την Τρίτη) για να περάσει ιατρικά τεστ. Το deal αφορά μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Κάλιαρι, ενώ για τον ίδιο προβλέπονται μπόνους συμμετοχών και γκολ. Ο 26χρονος άσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, αν και είναι ήδη σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό παίζοντας με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Οριστική είναι η συμφωνία και με τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο ατζέντης του έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 450.000 ευρώ. Απομένει απλώς να υπογραφεί η αποδέσμευσή του από τη Ρούμπιν Καζάν, τη στιγμή που η ρωσική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά να δώσει ένα μέρος από τα οφειλόμενα στον Γκανέζο μεσοεπιθετικό.

Από εκεί και πέρα, κλεισμένη θεωρείται η μεταγραφή του Ιβάν Ιβάνοφ, αλλά υπό έναν σημαντικό όρο. Να βγουν καθαρές οι εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Βούλγαρος αμυντικός, ο οποίος καλύπτει αγωνιστικά απόλυτα τον Αντρέα Στραματσόνι, εφόσον είναι υγιής. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη στα χέρια τους τον ιατρικό φάκελο του 28χρονου στόπερ, που έμεινε για περίπου μία διετία εκτός γηπέδων με πρόβλημα στους χιαστούς, αλλά από το Μάρτιο έχει φουλ συμμετοχές. Οι «πράσινοι» τα έχουν ήδη βρει με τον παίκτη και με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που στη χειρότερη περίπτωση θα τον δώσει με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *