ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Νέο συμβόλαιο για τον Χάκετ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Νέο συμβόλαιο για τον Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 για να δώσει κάτι διαφορετικό στην περιφέρεια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το έκανε. Με 9.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ στη VTB League και 6 πόντους κατά μέσο όρο στη EuroLeague, ο Χάκετ (31 ετών, 1.93 μέτρα) είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Εξάλλου, κάνει και πολλές δουλειές στο παρκέ που δεν φαίνεται στη στατιστική. Κάπως έτσι, ο Ιταλός γκαρντ κατάφερε να πανηγυρίσει με την ΤΣΣΚΑ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ρωσίας, της VTB League και της EuroLeague. Άπαντες είναι ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία, η οποία είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Χάκετ έχει συμβόλαιο, με την ΤΣΣΚΑ να έχει την επιλογή να το ενεργοποιήσει ή όχι (team option).

Φαίνεται, όμως, πως όχι απλά θα το ενεργοποιήσει, αλλά σύντομα οι δύο πλευρές θα υπογράψουν νέα συμφωνία, η οποία θα κρατήσει τον Χάκετ στη Μόσχα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Το Sportando αναφέρει πως πολύ σύντομα ο Ιταλός και η ΤΣΣΚΑ θα προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους, με τον coach Ιτούδη να ποντάρει πολλά όπως φαίνεται στον άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *