Υπάρχουν οι «ερπετοειδείς»;

Αρκετοί θεωρούν την ύπαρξη των ερπετοειδών ως μία πραγματικότητα Αλλά, η πλειοψηφία τα χλευάζει όλα αυτά ως ανυπόστατα. Είναι η ύπαρξη των ερπετοειδών μία σύγχρονη νεομυθολογία;
Τι γίνεται, όμως, όταν διακεκριμένοι επιστήμονες φέρνουν στο φως μελέτες, ενδείξεις και στοιχεία για την ύπαρξή τους;
Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που δεν διστάζουν να πουν, να εκφράσουν, να δείξουν και να αποδείξουν ότι τα ερπετοειδή υπάρχουν και, μάλιστα, ότι είναι και αναμεμειγμένα στις πολιτικές κυβερνήσεων, ότι επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ότι ζουν ανάμεσά μας ή σε υψηλά ιστάμενες θέσεις…
Αλλά, θα μπορούσαν όλα αυτά να έχουν μία υπόσταση; Πέρα,
λοιπόν, από όλες τις συνωμοσιολογικές θεωρίες, θα ήταν σωστό να δούμε και να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας την θέση σοβαρών -και όχι σοβαροφανών- επιστημόνων.
Η δεινοσαυροειδής υπόθεση (γνωστή και ως Sapient Dinosaurs):
Η Υπόθεση των Σοφών Δεινοσαύρων
Ο πολύ γνωστός αστρονόμος και αστροφυσικός Carl Sagan, το 1977 στο βιβλίο του, Οι Δράκοι της Εδέμ, έκανε αρκετές εικασίες σχετικά με την εξέλιξη της ανθρώπινης νοημοσύνης.
Ανάμεσα σε άλλα εξέτασε το γένος των Σαυρο-ορνιθών (Saurornithoides), ότι θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε πολύ πιο ευφυείς μορφές -αν δεν εξαφανίζονταν.
Στην περίπτωση που ζούσαν σήμερα, ο Sagan έδινε πολλές πιθανότητες να κυριαρχήσουν!
Ο Harry Jerison, ένας Αμερικανός ψυχολόγος πρότεινε τη δυνατότητα ύπαρξης των Σοφών ή Λόγιων Δεινοσαύρων. Το 1978, έδωσε μια παρουσίαση με τίτλο:
«Έξυπνοι δεινόσαυροι και συγκριτική ψυχολογία», σε μια συνεδρίαση της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Σύμφωνα με την ομιλία του, το είδος dromiceiomimus θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύ ευφυές ον, όπως ο άνθρωπος -αν δεν εξαφανίζονταν…
«Το 1982, ο Dale Russell, ο τότε έφορος των απολιθωμάτων σπονδυλωτών στο Εθνικό Μουσείο του Καναδά στην Οτάβα, υπέθεσε μια πιθανή εξελικτική πορεία για τον Τρόοδον
(Troodon): «Αν δεν είχε εξαφανιστεί πριν 65 εκατομμύρια χρόνια, θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε ευφυή ον με σώμα παρόμοιο με το ανθρώπου».
Κατά τη διάρκεια του γεωλογικού χρόνου, ο Russell σημειώνει ότι υπήρξε μια σταθερή αύξηση στο πηλίκο encephalization ή EQ (το σχετικό βάρος του εγκεφάλου σε σύγκριση με άλλα είδη που είχαν το ίδιο σωματικό βάρος) μεταξύ των δεινοσαύρων.
Ο Russell είχε ανακαλύψει το πρώτο κρανίο Troodontid, και σημείωσε ότι, ενώ το EQ του ήταν χαμηλό σε σύγκριση με τους ανθρώπους, ήταν έξι φορές υψηλότερο από εκείνο των άλλων δεινοσαύρων. Ο Russell πρότεινε ότι εάν η εξέλιξή του συνεχιζόταν ως σήμερα, τότε ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να είναι στις μέρες μας περίπου 1.100 cm^3 -μέγεθος συγκρίσιμο με εκείνο ενός ανθρώπου.
Οι Troodontids είχαν ημι-χειραγωγούμενα δάχτυλα, δηλαδή ήταν σε θέση να κρατήσουν αντικείμενα σε κάποιο βαθμό. Επίσης είχαν και διόφθαλμη όραση. Ο Russell πρότεινε ότι το «δεινοσαυροειδές» του, όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, θα είχαν μεγάλα μάτια και τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι, ένα από τα οποία θα χρησίμευε σαν αντίχειρας.
Όπως συμβαίνει και με τα πιο σύγχρονα ερπετά (και πουλιά), τα γεννητικά τους όργανα ήταν εσωτερικά. Ο Russell πιθανολογούσε ακόμα να είχαν έναν ομφαλό, καθώς ο πλακούντας βοηθά στην ανάπτυξη ενός μεγάλου εγκεφάλου. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να είχαν μαστικούς αδένες, οπότε θα τάιζαν τα μικρά τους, όπως κάνουν μερικά πουλιά. Σκέφτηκε, επίσης, ότι η γλώσσα τους θα ακουγόταν κάπως σαν το τραγούδι των πουλιών
Ο διάσημος χημικός Ronald Breslow PhD έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα έγγραφο όπου εξηγεί την πιθανότητα να υπάρχει ένας αρχαίος προηγμένος ερπετοειδής πολιτισμός . Το έγγραφο δημοσιεύθηκε από την American Chemical Society. Σύμφωνα με αυτήν: «Νέα επιστημονική έρευνα εγείρει την πιθανότητα ότι οι προηγμένες εκδόσεις του T. Rex και άλλων δεινοσαύρων -τερατωδών πλασμάτων με την ευφυΐα και την πονηριά των ανθρώπων- μπορεί να είναι μορφές ζωής που εξελίχθηκαν σε άλλους πλανήτες στο σύμπαν»
Με δυο λόγια, στην
έκθεσή του ο Breslow λέει ότι θα μπορούσε αλλού στο σύμπαν να υπάρχουν μορφές ζωής που βασίζονται στα D-αμινοξέα και L-σάκχαρα.
Τέτοιες μορφές ζωής θα μπορούσαν κάλλιστα να εξελιχθούν σε ευφυΐα ανάλογη του ανθρώπου.
«Θα ήταν καλύτερα να μην έρθουμε σε επαφή μαζί τους», καταλήγει η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας.
Ένα μήνα περίπου μετά την δημοσίευση του άρθρου, το έγγραφο αποσύρθηκε (16 Μαΐου, 2012) από την ιστοσελίδα (J. Am Chem Soc.2012, 134, 8287). »
Αν δεν είχαν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι…
Εκείνο που αντιλαμβανόμαστε, είναι ότι σύμφωνα με τους προαναφερθέντες επιστήμονες, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα οι δεινόσαυροι ή κάποιο είδος τους να εξελιχθεί και να γίνει έξυπνο και ευφυές, όσο ένας άνθρωπος και μάλιστα σε ένα σώμα που θα ήταν σαν του ανθρώπου. Επιπλέον θα είχαν την δυνατότητα να κυριαρχήσουν. Όλα αυτά, αν δεν είχαν εξαφανιστεί…
Αλλά, μήπως δεν εξαφανίστηκαν;…
Σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον ένα είδος δεινοσαύρων ζούσε και πριν 30.000 χρόνια… Το γεγονός αυτό κάνει το συγκεκριμένο είδος σύγχρονο του ανθρώπου και μπορεί να δώσει πολλές εξηγήσεις για το πως οι άνθρωποι ζωγράφισαν δεινόσαυρους -είδος που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε και άρα δεν είχαν δει ποτέ. Και δεν ζωγράφισαν μόνο το συγκεκριμένο είδος, αλλά πάρα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους.
Μπορεί αυτά τα στοιχεία της μελέτης να υπονοήσουν ότι και άλλα είδη δεινοσαύρων εξελίχθηκαν και έζησαν πριν τριάντα χιλιάδες χρόνια; Μήπως ακόμη ότι ένα τουλάχιστον είδος εξακολουθεί να ζει κάπου κρυμμένο, ίσως, στο εσωτερικό της Κούφιας Γης;
Στις μέρες μας, τις ενδείξεις αυτών των προαναφερθέντων επιστημόνων έρχονται να συμπληρώσουν φωτογραφίες από τη NASA, αλλά και να επιβεβαιώσουν επίσης αξιόπιστα
και φερέγγυα πρόσωπα, τα οποία υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταθέτει ο Στρατηγός Emil Străinu.
Και κάπου εδώ, ο κύκλος κλείνει, καθώς μύθοι από αρχαίους πολιτισμούς σε όλη την επικράτεια του πλανήτη -ανάμεσά τους και η ελληνική μυθολογία- αναφέρονται σε ευφυή ερπετοειδή ή ακόμα και φιδανθρώπους, όπως οι πρόγονοι των Χαζάρων σύμφωνα με τον Texe Marrs, από τους οποίους προέρχονται οι Εβραίοι.
Υπάρχουν αρχαίες πηγές που φαίνεται να μιλούν για ερπετοειδείς πολιτισμούς από άλλους πλανήτες, όπως αναλύει στην έκθεσή του ο Ronald Breslow, οι οποίοι έγιναν η αιτία ενός αρχαίου διαστημικού πολέμου που, ίσως, συνεχίζεται ακόμα και σήμερα…
Eκατοντάδες ευρήματα, αγαλματίδια όπως το ερπετοειδές που πιλοτάρει ιπτάμενο όχημα, αλλά και εκείνα που δείχνουν ανθρωπόμορφα ερπετοειδή, με χαρακτηριστικά του dromiceiomimus όπως αναφέρει ο ψυχολόγος Harry Jerisson για τους Σοφούς Δεινόσαυρους, αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: την ύπαρξη πολλών ή τουλάχιστον μίας Αδελφότητας Ερπετοειδών, η οποία ενδεχομένως εμφανίζεται με ανθρώπινη εμφάνιση, την οποία καταδίωξαν και νίκησαν οι Ολύμπιοι και στην συνέχεια ο Ηρακλής, ο Διόνυσος ενώ ακόμα τάχθηκε και κινήθηκε κατά αυτών των ερπετοειδών ο Μέγας Αλέξανδρος.
Στις μέρες μας φαίνεται να επιχειρείτε μία ανασύνταξη των ερπετοειδών που γλίτωσαν
ή δραπέτευσαν ή ήρθαν από άλλους πλανήτες, προκειμένου να ανακαταλάβουν τον πλανήτη. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται να γίνεται μέσω αυτού που σε γενικές γραμμές ονομάζουμε Νέα Τάξη Πραγμάτων…

πηγη Labels Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *