Υπογράφει ο Μαρίν στον Ολυμπιακό, πίστη για Νιλμάρ

1Κλεισμένος είναι ουσιαστικά ο Μάρκο Μαρίν από τον Ολυμπιακό και επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη που έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γερμανός εξτρέμ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Πειραιώτες που θα τον πάρουν με κανονική μεταγραφή (ανήκει στην Τσέλσι) και όχι με δανεισμό. «Πάρτε τον! Είναι παίκτης, με πολύ μεγάλη ποιότητα, ο οποίος χαντάκωσε την καριέρα του πριν τέσσερα χρόνια πηγαίνοντας στην Τσέλσι. Σε εμάς θα κάνει θαύματα», φέρεται να είπε ο Πάουλο Μπέντο στους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», όπως αναφέρεται στον «Γαύρο».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στα άκρα, σε μια θέση που «πονούσαν» οι ερυθρόλευκοι, ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκλάντμπαχ, προτού πάρει μεταγραφή το 2009 στη Βέρντερ Βρέμης, όπου έπαιξε για τρία χρόνια κι «έφτιαξε» το όνομά του. Οι εμφανίσεις του εκεί, έφεραν το καλοκαίρι του 2012 την μεταγραφή στην Τσέλσι -έναντι 10 εκατ. ευρώ- και μάλιστα στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το Europa League.

Τα πράγματα δεν κύλησαν καλά στο Λονδίνο, ο Μαρίν δεν «κόλλησε» στους μπλε κι έκτοτε ξεκίνησαν κατά σειρά δανεισμοί σε Σεβίλλη (είχε γεμάτη σεζόν και πήρε δεύτερο Europa League το 2014), Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και πέρσι Τραμπζονσπόρ. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Τσέλσι (είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο) και θα έρθει στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή.

Είναι 16 φορές διεθνής με την εθνική ανδρών (είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ-21) και πέρσι στην Τουρκία είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, γρήγορο, που μπορεί να προσφέρει πολλά από τα «φτερά» (παίζει και σαν δεκάρι αν χρειαστεί), αλλά είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του δεν είχε την πορεία που πολλοί περίμεναν.

Υπόθεση Νιλμάρ
Τελειώνει άμεσα, όπως φαίνεται, το μίνι σίριαλ με τον Νιλμάρ στον Ολυμπιακό, καθώς λήγει αύριο η διορία που έχει πάρει ο παίκτης από τους πρωταθλητές Ελλάδος, ώστε να λύσει το θέμα που έχει προκύψει με την Αλ Νασρ. Από τους Πειραιώτες «βγαίνει» πίστη ότι θα αποκτηθεί ο παίκτης και η περίπτωση του δεν σχετίζεται με αυτήν του Μαρίν, αν και ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, αλλά θα αποκτηθεί για να ενισχύσει στην κορυφή που είναι η κανονική του θέση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *