Φενέρμπαχτσε: Ο Μέλι λέει “αντίο” για χάρη της Νέας Ορλεάνης

Φενέρμπαχτσε: Ο Μέλι λέει "αντίο" για χάρη της Νέας Ορλεάνης

Ο Νικολό Μέλι αποχαιρετάει τη Φενέρμπαχτσε για τους Νιού Ορλίν Πέλικανς, αφού συμφώνησε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ζάιον Ουίλιαμσον!

Την ώρα που ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να πει "αντίο" στο ΝΒΑ για χάρη της Μπαρτσελόνα, ο Νικολό Μέλι αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο 28χρονος φόργουορντ ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των Νιού Ορλίν Πέλικανς για την επόμενη διετία.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της Free Agency στο ΝΒΑ, ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι αποκάλυψε τη συμφωνία του βασικού "τεσσαριού" της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη Νέα Ορλεάνη. Πριν από ένα χρόνο, είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Μπρούκλιν Νετς, δίχως όμως αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τη μετακίνησή του στο ΝΒΑ, σε μια ομάδα που το φετινό καλοκαίρι άλλαξε ριζικά εικόνα.

Στο πλευρό του Ζάιον Ουίλιαμσον, του Λόνζο Μπολ και του Μπράντον Ίνγκραμ θα κάνει, λοιπόν, τα πρώτα του βήματα στον "μαγικό κόσμο".

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *