Φενέρμπαχτσε: Συνεχίζει χωρίς Βέσελι, Ντατόμε και Γκριν

Φενέρμπαχτσε: Συνεχίζει χωρίς Βέσελι, Ντατόμε και Γκριν

Το απόγευμα της Κυριακής (09/06, 17:00), η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Εφές στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να συνεχίζει να μην υπολογίζει σε σημαντικούς παίκτες.

Η Φενέρμπαχτσε επικεντρώθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας μετά την φετινή της αποτυχία στο Final 4 της EuroLeague. Αρχικά, ξεπέρασε το εμπόδιο της Τουρκ Τέλεκομ (2-1) κι έπειτα αυτό της Τόφας (3-0). Πλέον, ετοιμάζεται για τη σειρά των τελικών με την Εφές και πέρα από το μειονέκτημα έδρας, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι Γιαν Βέσελι, Τζίτζι Ντατόμε και Έρικ Γκριν είναι σχεδόν απίθανο να εμφανιστούν στη σειρά των τελικών, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα τους. Τραυματίας το προηγούμενο διάστημα ήταν και ο Λοβέρν, ωστόσο ο Γάλλος σέντερ έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στην Εφές.

Ο πρωταθλητής στην Τουρκία κρίνεται στις 4 νίκες, με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς να διεξάγονται στην έδρα της Εφές.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *