Φοβερή ατάκα Γιάννη για Σέλτικς: “Ασχολούνται με τις βολές μου αντί να κοιτάζουν τι θα κάνουν εκείνοι”

Φοβερή ατάκα Γιάννη για Σέλτικς: "Ασχολούνται με τις βολές μου αντί να κοιτάζουν τι θα κάνουν εκείνοι"

Ατάκα που δείχνει πόσο αποφασισμένος είναι να φτάσει φέτος μακριά είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενόψει του Game 4 της ημιτελικής σειράς της ανατολικής περιφέρειας με τους Μπόστον Σέλτικς (VIDEO).

Πολλή συζήτηση έγινε για τις 22 βολές που εκτέλεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Game 3 της ημιτελικής σειράς της ανατολικής περιφέρειας με τους Σέλτικς. Οι Μπακς έκαναν το μπρέικ στη Βοστώνη, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά παράπονα από τους διαιτητές, με τον Καϊρί Ίρβινγκ να τα βάζει ανοιχτά με τις αποφάσεις τους σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα ενόψει του τέταρτου αγώνα.

Μόνο που ο Greek Freak (ο οποίος κέρδισε 12 φάουλ, τα 11 από τα οποία ήταν καθαρές παραβάσεις των αντιπάλων του) δεν δίνει σημασία σε όσα λέγονται από τον αντίπαλο. "Να πω την αλήθεια, όλον αυτόν τον θόρυβο με τις βολές δεν τον είχα πάρει χαμπαρι μέχρι σήμερα. Γενικα δεν θέλω να σκέφτομαι και να ακούω τι λένε οι άλλοι, τι γράφει ο κάθε ένας. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο δικό μου κομμάτι. Σίγουρα ναι, παίζει να ενοχλούνται τώρα. Αν δεν μπορείς να σταματήσεις κάποιον και τον σταματάς με φάουλ, ενοχλεί. Αυτό είναι καλό, ασχολούνται με τις βολές μου, ενώ έπρεπε να ασχολούνται με το τι θα έπρεπε να κάνουν στο επόμενο παιχνίδι, με το πως θα μας αντιμετωπίσουν" δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη media day της Κυριακής (6/5).

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *