Φορητός ιονιστής αέρα από την LG Electronics

Φορητός ιονιστής αέρα από την LG Electronics

Με την καθαρή ατμόσφαιρα να αποτελεί δυσεύρετο αγαθό, η LG Electronics ανακοίνωσε τον πρώτο φορητό ιονιστή αέρα (air purifier) στον κόσμο, σχεδιασμένο για χρήση εν κινήσει.

Με έναν καινοτόμο αισθητήρα PM1.0, το συμπαγές και χωρίς καλώδιο PuriCare Mini της LG προσφέρει καθαρό αέρα στο αυτοκίνητο, στο βρεφονηπιακό σταθμό ή ακόμα και στο γραφείο.

Με το σύστημα 4 βημάτων (4-Step) Air Filtration της LG, το PuriCare Mini μπορεί να ανιχνεύσει και να απομακρύνει 99% των σωματιδίων που είναι τόσο μικρά όσο 0,3μm. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τον αισθητήρα PM1.0 ο οποίος ανιχνεύει γρήγορα και με ακρίβεια την ποιότητα του αέρα πριν το Dual Inverter Motor εκτοξεύσει με δύναμη στον αέρα στις 5,000rpm (στροφές ανά λεπτό) στο δεύτερο βήμα. Στο τρίτο βήμα, το υψηλής απόδοσης φίλτρο Total Allergen Removal απομακρύνει τα σωματίδια του αέρα και στο τελικό στάδιο, ο ισχυρός διπλός ανεμιστήρας Twin Tornado διασκορπίζει τον καθαρό αέρα σε μεγάλη απόσταση. Το LG PuriCare Mini εκτός του ότι είναι εξαιρετικά αποδοτικό, είναι επίσης γρήγορο, ανανεώνοντας το 50% του αέρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε 10 λεπτά.

Το PuriCare Mini της LG μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρίσκεται ο χρήστης, χάρη στο μικρό του μέγεθος και το ελάχιστο βάρος του, που το καθιστούν ιδανικό για χρήση εν κινήσει, σε αντίθεση με τα plug-in μοντέλα. Παρόμοια σε μέγεθος και βάρος με ένα μπουκάλι νερό των 500ml, ο ασύρματος ιονιστής αέρα ανανεώνει τον αέρα για έως και 8 ώρες σε χαμηλή ταχύτητα ή 2 ώρες στην υψηλότερη ρύθμιση σε σχέση με την ισχύ της μπαταρίας. Η αθόρυβη λειτουργία του – μόνο 30dB σε χαμηλή ρύθμιση – επιτρέπει στο LG PuriCare Mini να χρησιμοποιηθεί σε ένα καροτσάκι χωρίς να ξυπνήσει ένα μωρό που κοιμάται ήσυχα.

Το PuriCare Mini χρησιμοποιεί ένα ανθεκτικό φίλτρο που διαρκεί έως 2.000 ώρες ή έξι μήνες εάν χρησιμοποιείται 12 ώρες την ημέρα. Η δωρεάν εφαρμογή LG ThinQ για συσκευές Android και iOS δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν την κατάσταση του φίλτρου, να ελέγχουν την κατάσταση της μπαταρίας και το LG PuriCare Mini μέσω Bluetooth με smartphone ή tablet.

Το LG PuriCare Mini θα είναι διαθέσιμο σε βασικές αγορές της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής τις επόμενες εβδομάδες μέχρι το τέλος του 2019.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *