Φτιάξτε ένα όμορφο κρεβάτι σκύλου από παλιό λάστιχο αυτοκινήτου [video]

1Υπάρχουν πολλοί ευρηματικοί τρόποι για να φτιάξετε ένα υπέροχο και άνετο κρεβάτι για τον σκύλο σας. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να…
δημιουργήσετε κρεβάτι χρησιμοποιώντας απλά ένα λάστιχο αυτοκινήτου.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε κρεβάτι από λάστιχο αυτοκινήτου θα χρειαστείτε ένα παλιό λάστιχο (θα το βρείτε σε μάντρα με μεταχειρισμένα ελαστικά), σφουγγάρι, απορρυπαντικό, μπογιά σε χρώμα της επιλογής σας, πινέλο και μια κουβέρτα.

Πλύντε καλά το λάστιχο Για αρχή πρέπει να καθαρίσετε καλά το λάστιχο. Απλώστε σε όλο το λάστιχο μείγμα μαγειρικής σόδας και νερού. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι τρίψτε καλά όλη την επιφάνεια για να καθαριστεί. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό πιάτων, ξίδι και ζεστό νερό για να απολυμάνετε και να καθαρίσετε καλά το λάστιχο. Για να απομακρυνθούν δυσάρεστες μυρωδιές από το λάστιχο μπορείτε να κάνετε το εξής κόλπο. Ανακατέψτε 1 φλ. μουστάρδα μέσα σε ένα δοχείο με νερό και περάστε την επιφάνεια του λάστιχου με το μείγμα. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε καλά.

Προσοχή Βεβαιωθείτε πως το λάστιχο έχει καθαρίσει πολύ καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βάψτε τη ρόδα Χρησιμοποιήστε ό,τι χρώμα μπογιάς θέλετε (μπορείτε να την προμηθευτείτε από χρωματοπωλείο) και ένα πινέλο για να βάψετε το λάστιχο. Αφήστε να στεγνώσει καλά η μπογιά για τουλάχιστον 2 ώρες.

Ολοκληρώστε το κρεβάτι Πάρτε ένα παλιό μαξιλάρι και βάλτε το μέσα στο λάστιχο. Τοποθετήστε από πάνω μια μαλακή κουβέρτα και σφηνώστε την μέσα στο λάστιχο. Το κρεβάτι είναι έτοιμο και το σκυλάκι σας θα ενθουσιαστεί με αυτό.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *