«Φτιαγμένοι» με Λάζαρο στην ΑΕΚ!

1Αν δεν ήταν ήδη γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για έναν (ποδοσφαιρικό) έρωτα με την πρώτη ματιά.

Ακόμα κι αν τον ήξεραν όμως και θυμούνταν τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, η αλήθεια είναι πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος -με ένα μόλις ημίχρονο- άρχισε να «καψουρεύει» τους φίλους της ΑΕΚ.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Έλληνας εξτρέμ (ή μάλλον ο τρόπος που έδειξε να δένει αμέσως με την ομάδα) έχει γίνει από τους βασικούς λόγους που η αισιοδοξία για διεκδίκηση του τίτλου ενισχύθηκε στην «Ένωση». Και έχει βάλει ήδη υποψηφιότητα να γίνει -όχι απλά άξιος αντικαταστάτης του Μπαρμπόσα αλλά- ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Γιατί δεν ήταν μόνο τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά που γοήτευσαν. Η αέρινη κίνηση, η διεισδυτικότητα, το παιχνίδι στο «ένας με έναν» και η άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του (και κυρίως τον Αλμέιδα). Ήταν επίσης η μεγάλη διάθεση που έδειξε, η «κάψα» να δείξει πράγματα από το πρώτο παιχνίδι και η εμφανής ωριμότητα -σε ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδο- που έχει αποκομίσει από το πέρασμά του από την Ιταλία.

Δεδομένου λοιπόν ότι πρόλαβε να τα δείξει όλα αυτά σε 45 λεπτά, εύλογα αναρωτιούνται οι φίλοι της ΑΕΚ τι θα κάνει όταν είναι απόλυτα έτοιμος και ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Αν και με αυτή την εικόνα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα περιμένει να συμβεί αυτό και -από την πρεμιέρα κιόλας- θα τον ξεκινήσει βασικό.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *