Φτιαγμένος για πρόκριση ο Παναθηναϊκός

1Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι, ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, αφού ο Ιταλός τεχνικός είδε χθες τον Νίκλας Χουλτ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στους Σουηδούς.

Ο Σουηδός ακραίος μπακ του «τριφυλλιού» ακολούθησε την κατάλληλη θεραπεία, μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ματς και πλέον δηλώνει ετοιμοπόλεμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση.

Θετικά είναι τα νέα και για τον Μπουμάλ, με τον Καμερουνέζο να ξεπερνάει επίσης τον τραυματισμό του και να βγάζει το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, οπότε και εκείνος θα είναι έτοιμος να αποτελέσει όπλο στη φαρέτρα του Αντρέα Στραματσόνι.

Αναφορικά με τον Βλαχοδήμο, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα, αφού με την κατάσταση του να κρίνεται εντός της ημέρας από το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων», αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός πάντως συνεχίζει πυρετωδώς την προετοιμασία του με τον Στραματσόνι να θέλει τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους στο τεράστιας σημασίας ματς της Πέμπτης.

Το βάρος πέφτει στην στην τακτική, αλλά και στη δουλειά πάνω σε σημεία «κλειδιά» για τη ρεβάνς, ενώ εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σουηδία.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πάντως, δούλεψε αρκετά και στο μαρκάρισμα του Μαρκάλεν που είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Σουηδών, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ματς της Λεωφόρου. Ο Μολέντο θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το μαρκάρισμα του, μιας και θα βρίσκεται στο μέσο της αμυντικής τριάδας στο 3-5-2 του Παναθηναϊκού, αφού ταιριάζει και σωματικά με τον Φιλανδό φορ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *