Τελευταία Νέα

Χάρρυ Κλυνν: Γιατί ακύρωσα την υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ

1«ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ»
Ότι καλλίτερο μπορούσες να κάνεις, Χάρρυ.
Πολιτισμός και Πολιτική, δεν έχουν κανένα σημείο επαφής.

Πόπη Σουφλή

Τον λόγο για το οποίο δεν θα κατέβει τελικά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, γνωστοποίησε ο Χάρρυ Κλυνν, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Αλέξης Τσίπρα για «μη τήρηση συμφωνίας κυρίων» και υπογραμμίζοντας πως «δεν θα φιλήσει κατουρημένες ποδιές» και δε θα γίνει «μαριονέτα κανενός».

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν, σε… κείμενό του στην τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno, ενώ στην αρχή του είχαν προτείνει να κατέβει υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, τελικά τον μετέφεραν στην Β’ Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια του και φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να ακυρώσει άμεσα την υποψήφιότητα του.

Ολόκληρο το κείμενο του Χάρρυ Κλυνν:

«Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.

Προ πολύ καιρό ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκη, όπου ζω, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι με πάθος και το δέχτηκα.

Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’Θεσσαλονίκη ,κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου.

Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε, και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητα μου σε αυτές της εκλογές. Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντί μνημονιακές πολιτικές, θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας, ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

Ευχαριστώ τους φίλους και το λαό της Θεσσαλονίκης που τόσα χρονιά με στηρίζει σε ό, τι κάνω , ήταν έτοιμοι δε να με στηρίξουν και σε αυτό το μεγάλο μου βήμα στην πολιτική. Όμως, για τις επόμενες εκλογές τους επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη.

Εύχομαι ο ελληνικός λαός μετά από 4 χρόνια εξαθλίωση και προδοσία από όλους όσοι μας κυβέρνησαν, με τον ψήφο τους να αναδείξουν μια νέα κυβέρνηση που θα δώσει γερή κλωτσιά στα τοκογλυφικά όρνια που τόσα χρόνια ονειρεύονται την Ελλάδα και τα πλούτη της, αλλά και νέους πολιτικούς στην βουλή που θα νοιαστούν μόνο για την Ελλάδα ,και τον Ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε και πάλι στο παγκόσμιο γίνεστε και να πάρουμε πίσω την προικισμένη μας σε όλα Ελλάδα στα χέρια και στην ψυχή μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
Ή ΕΣΥ Ή ΑΥΤΟΊ,
ΤΟΣΟ ΑΠΛΆ ….»

Από το ΕΘΝΟ

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *