Χολαργός: “Παραχωρούμε τη θέση, καμία συμφωνία ως τώρα”

Χολαργός: "Παραχωρούμε τη θέση, καμία συμφωνία ως τώρα"

Η ΚΑΕ Χολαργός παραδέχεται ότι παραχωρεί τη θέση της στην Basket League, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα για την πώληση του ΑΦΜ.

Λίγες ώρες αφότου διέρρευσε η πληροφορία πως η ΚΑΕ Χολαργός έχει έρθει σε συμφωνία με την ΚΑΕ Λαύριο για την πώληση του ΑΦΜ, οι "μπλε" προέβησαν σε διευκρινίσεις. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον αθηναϊκό σύλλογο κάνει λόγο για συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά αρνείται οποιαδήποτε συμφωνία. "Είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνιση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες" επισημαίνεται από την πλευρά της ΚΑΕ Χολαργός για το θέμα.

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει, αφού στο "Αντώνης Τρίτσης" έχει παρθεί η απόφαση να αποχωρήσει άμεσα η ομάδα από την Basket League και να επιστρέψει στις χαμηλότερες κατηγορίες. Από την άλλη, το Λαύριο κάνει όλο και πιο εντατικές προσπάθειες για να εξασφαλίσει μέσω αγοράς ΑΦΜ την "παραμονή" στην Basket League, αφού -θυμίζουμε ότι- είχαν προηγηθεί οι διαπραγματεύσεις με την Κύμη, με το ίδιο ζητούμενο: ένα νέο ΑΦΜ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός:

"Η ΚΑΕ Χολαργός στην παρούσα φάση συζητάει το ενδεχόμενο της παραχώρησης της θέσης της στην Α1, αλλά σε καμία περίπτωση ως τώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με οποιοδήποτε σύλλογο. Είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη διευκρίνιση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες".

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *