Χρυσικόπουλος: “Όποιος είναι φαν των πολεμικών τεχνών, γέμισε από το Άρης – ΠΑΟΚ”

Χρυσικόπουλος: "Όποιος είναι φαν των πολεμικών τεχνών, γέμισε από το Άρης – ΠΑΟΚ"

O Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, ενώ από την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη… πέρασαν και οι Σταύρος Τουτζιαράκης και Θωμάς Κώττας.

Οι Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ) Θωμάς Κώττας (Χολαργός) και Σταύρος Τουτζιαράκης (Κύμη) μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103,3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη για τις νίκες των ομάδων τους επί του Άρη, του Ρεθύμνου και του Προμηθέα Πάτρας.

"Όποιος είναι φαν της ελληνορωμαϊκής και των πολεμικών τεχνών, πρέπει να έφυγε πολύ γεμάτος μπροστά από την τηλεόραση του. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι καθώς ο Άρης παίζει πάνω από το όριο του φάουλ στην έδρα του. Μείναμε τυπικοί στο πλάνο μας, ελέγξαμε του αιφνιδιασμούς του Άρη και τον πήγαμε στο «5 εναντίον 5», ελέγξαμε σε μεγάλο ποσοστό τα ριμπάουντ αν και είχαμε κάποια χαμένα που δεν μας κόστισαν. Στο τέλος όταν ο Άρης έκανε το αναμενόμενο ξέσπασμά του, κάποιοι παίκτες μας έδειξαν την ποιότητα τους και με μεγάλα σουτ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για:

Για την τρίτη περίοδο: "Το ματς δεν χαρακτηρίζεται από το μεγάλο σκορ. Περιμέναμε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια περίοδος χωρίς πολλά καλάθια".

Για το "ταβάνι" του ΠΑΟΚ: "Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να τον φτάσουμε με τίποτα. το συμβάν με τον Ολυμπιακό είναι δυστυχές, δεν μας αρέσει, αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να τερματίσουμε τρίτοι. Δεύτεροι δύσκολα βάσει προγράμματος. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι μεγαλύτερο μακροπρόθεσμα".

Για το αν αισθάνεται ότι η ομάδα δεν έχει έναν μεγάλο στόχο: "Η δυνατότητα να παίξουμε σε έναν τελικό είναι ένας μεγάλος στόχος τον οποίο και έχουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα και κάθε αγώνα να προσπαθούμε να τον κερδίζουμε. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε επιλογή, σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη".

Για το αν είναι εφικτός ο τελικός για τον ΠΑΟΚ στα playoffs: "Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα γιατί δεν ξέρω πώς θα είναι η τελική κατάταξη. Εάν τελειώσουμε ψηλά έχουμε κάποιες μικρές πιθανότητες".

Θωμάς Κώττας (Χολαργός)

Για τη νίκη επί του Ρεθύμνου: "Ερχόμασταν από ένα σερί ηττών και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλά. Θεωρώ ότι παίξαμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, επιθετικά είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη που την χρειαζόμασταν και για ψυχολογικούς λόγους για τη συνέχεια".

Για την πολύ καλή άμυνα: "Ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν με πολύ καλή άμυνα και στην ουσία αυτό είναι το όπλο μας, για να πετύχουμε νίκες και τον στόχο μας".

Για τον στόχο της ομάδας: "Σίγουρα να μπούμε στα playoffs και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούμε".

Για τον ρόλο της έδρας: "Ο κόσμος μας στηρίζει αρκετά και θεωρώ με την προσπάθεια που κάνουμε μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό".

Σταύρος Τουτζιαράκης (Κύμη)

Για την παραμονή της Κύμης στην Basket League: "Είναι ακόμα νωρίς για να πούμε ότι κάναμε άλμα παραμονής. Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά παρά τις πολλές ατυχίες. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο και πήραμε μία μεγάλη νίκη".

Για τον τραυματισμό του Τζεκουάν Λιούις: "Είναι μείον ο τραυματισμός του καθώς είναι ο βασικός μας playmaker. Την Δευτέρα θα κάνει τη μαγνητική και θα μάθουμε πόσο μεγάλη είναι η «ζημιά» που έπαθε και ελπίζουμε να είναι όσο γίνεται μικρότερη".

Για την ανατροπή: "Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους και έδειξαν ότι πίστεψαν στην ανατροπή. Είναι άξιοι συγχαρητήριων και οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές και όλοι τους και νομίζω ότι έδωσαν τα πάντα για να πάρουμε το ροζ φύλλο του αγώνα".

Για την επιστροφή του: "Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψω από την επόμενη εβδομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *