Χώρισαν Κέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ

Χώρισαν Κέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ

Το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του μετά από έξι χρόνια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα

Αν και επίσημα δεν είχαν παραδεχτεί πως είναι ζευγάρι και μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια προσπαθούσαν να κρύψουν τη σχέση τους, το δημοσίευμα που θέλει την Κέιτι Χολμς και τον Τζέιμι Φοξ να έχουν χωρίσει, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Κι έρχεται να προστεθεί στη λίστα των πρόσφατων χωρισμών στο Χόλιγουντ, μετά από εκείνον της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ, αλλά και του Σαμ Κλάφλιν με τη Λόρα Χάντοκ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Page Six η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ δεν είναι πια μαζί με τον διάσημο ηθοποιό και μάλιστα ο χωρισμός τους ήρθε μετά από απόφαση της Χολμς, πριν λίγους μήνες. Εξάλλου, η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στο Met Gala στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάιο, κρατώντας, όμως, την απαραίτητη διακριτικότητα. Άλλωστε, τα έξι αυτά χρόνια ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί με τη σχέση τους, την οποία προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό ο Φοξ έχει έρθει κοντά με την 21χρονη τραγουδίστρια Σέλα Βέιβ με την οποία μάλιστα εθεάθη να φεύγει στις 2 το ξημέρωμα από κλαμπ του Λος Άντζελες. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που τους «τσάκωσαν» μαζί. Πρίν λίγο καιρό είχαν βρεθεί με φίλους και οικογένεια στη Ντίσνεϊλαντ, ενώ η ίδια η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με τον 51χρονο ηθοποιό, τον οποίο ευχαρίστησε που τη στηρίζει στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *