«Ψήνει» Εμποκού ο Παναθηναϊκός

1Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση εξτρέμ και στόπερ.
Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού είναι δεδομένα ο πρώτος στόχος των «πράσινων», που φέρονται να τα έχουν βρει με την Κιέβο για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Ο Αντρέα Στραματσόνι, που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, προσπαθεί να πείσει τον Κογκολέζο με βελγικό διαβατήριο εξτρέμ να ρίξει τις απαιτήσεις του. Ο Ιταλός προπονητής δεν φαίνεται να πτοείται από το γεγονός ότι εφόσον ο 24χρονος παίκτης έρθει, θα τον χάσει για ένα μήνα τον Ιανουάριο λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.

Σε αντίθεση με τον Εμποκού, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα σενάρια από το εξωτερικό περί ενδιαφέροντος για τον 30χρονο Κροάτη εξτρέμ Ίβο Ιλίτσεβιτς, που ανήκει στο Αμβούργο.

Όσο για τον στόπερ, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει ο βασικός και πιο ρεαλιστικός στόχος. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να πείσουν τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να παραχωρήσει τον 31χρονο στόπερ που επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι μια λύση που τέθηκε στα υπόψη του «τριφυλλιού» ως εναλλακτική, καθώς μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο ο 32χρονος άσος έχει πολύ υψηλό κασέ και είναι εξαιρετικά αμφίβολο ακόμη κι αν χαμηλώσει αρκετά τις απαιτήσεις του αν είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *