Όλα τα δεδομένα για τον Κώστα Σλούκα

Όλα τα δεδομένα για τον Κώστα Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί το μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, με την Φενέρ να έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κρύψει ποτέ τον διακαή του πόθο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Πειραιά. Την ίδια στιγμή, ο 29χρονος γκαρντ πολιορκείται από ομάδες της Ισπανίας και της Ρωσίας και παράλληλα η Φενέρμπαχτσε είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην Πόλη.

Ας τα βάλουμε όμως όλα σε μία σειρά, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε όσο γίνεται την κατάσταση.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα και είναι έτοιμη να του προσφέρει τριετές (2+1) συμβόλαιο με αποδοχές 1.8 εκατ. ευρώ το χρόνο, κάτι που δίνει βάση και στο δημοσίευμα του trendbasket. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει διαμηνύσει στον Έλληνα ότι θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Φενέρ και γι αυτό του έχει ζητήσει να παραμείνει στην ομάδα. Από την άλλη ο Σέρβος κόουτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ότι θα μείνει και σε βάθος χρόνου στην τουρκική ομάδα, συνεπώς ο διεθνής γκαρντ ίσως να μην επιθυμεί να δεσμευτεί με πολυετές συμβόλαιο, δίχως να είναι εγγυημένη η συνεργασία με τον προπονητή του. Οπως και να έχει, οι συζητήσεις με την Φενέρ και τον πρόεδρο Αλί Κοτς έχουν ήδη αρχίσει, με τον ατζέντη του Σλούκα να ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται τόσο κοντά στην απόκτησή του, όσο εντέχνως έχει διαρρεύσει. Πράγματι οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να του δώσουν τα κλειδιά, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους και φυσικά έχουν να ανταγωνιστούν διαφορετικές οικονομίες. Διότι στην Ελλάδα υπάρχει φορολόγηση 45% και σε Τουρκία, Ρωσία τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνες με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την πρώτη προσφορά του και θα επανέλθει τις επόμενες ημέρες, με προοπτική ανέβει ακόμα περισσότερο αν χρειαστεί. Προς το παρόν επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει στον Σλούκα, ίσως όμως μέσα στην εβδομάδα να γίνει ραντεβού με τον Παναγιώτη Καπάζογλου, τον ατζέντη του που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα καραδοκεί και είναι διατεθειμένη να του δώσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ ετησίως για να τον δελεάσει, καλύπτοντας έτσι και την χιλιομετρική απόσταση που υπάρχει. Κι αυτό διότι ο Σλούκας θέλει να είναι είτε στην Ελλάδα, είτε κοντά στην Ελλάδα.

Γι αυτό το λόγο και οι όποιες προτάσεις από την Ρωσία δεν φαίνεται να τον απασχολούν προς το παρόν, χωρίς από την άλλη να μπορεί κανείς να προδικάσει τίποτα.

Από κάθε άποψη πρόκειται για το πλέον ενδιαφέρον θέμα των ημερών στο μπάσκετ και παρότι η Φενέρμπαχτσε έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Τουρκίας, ίσως όλα να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Εν μέσω play offs.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *