«Όχι» Μπαρνιάνι σε Ολυμπιακό

1Ο Ολυμπιακός προσπαθείνα κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιταλός σέντερ, δέχθηκε πρόταση που αγγίζει τις 130 χιλιάδες ευρώ τον μήνα για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με πολλά μπόνους και οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα χρόνια. Η υπέρβαση που επιχείρησαν να κάνουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δελέασε τον 30χρονο παίκτη, ο οποίος όμως φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά.

Και αυτό, διότι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει κάτι στο ΝΒΑ. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για να τον πείσει, αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και θα πρέπει να εξεταστούν οι εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές, είναι του Τζέισον Μαξίελ, με τον οποίο υπήρχε καταρχήν συμφωνία, αλλά οι συζητήσεις παρουσιάζουν «κόλλημα».

Δεν αποκλείεται πάντως οι «ερυθρόλευκοι» να εξετάζουν και έναν ακόμα παίκτη από το ΝΒΑ. Η προθεσμία για να δηλωθεί παίκτης στην Ευρωλίγκα, λήγει σήμερα Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *