Ὁ …«περιούσιος» Nemtsov…

1Ο περιούσιος μαφιόζος Nemtsov, που δολοφονήθηκε προχθές στην Μόσχα και για τον οποία θρήνησαν Obama, Merkel, Cameron, Hollande, Poroshenko κλπ ήταν αυτός που έτρωγε τις δωρεές των Ρώσσων στο κόμμα του, με διάφορες συνοδούς πολυτελείας σε εξωτικά ξενοδοχεία. Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...1 Αυτός ήταν ο μέγας ηγέτης κι άνθρωπος του Γιέλτσιν, που θα έφερνε την Δημοκρατία στην Ρωσσία του «Δικτάτορα» Πούτιν.
To συγκεκριμένο σκουπίδι είχε αποσυρθεί από την Πολιτική εδώ και χρόνια και οι επικυρίαρχοι προφανώς δεν δίστασαν να τον θυσιάσουν για να χρησιμεύσει ο θάνατός του ως καταλύτης εξελίξεων, όπως έγινε και με τον Φύσσα.

Για να καταλάβει κάποιος πώς εννοούν την Δημοκρατία οι υπηρέτριες των Rothschild, όπως ο Γιέλτσιν, δείτε με ποιον τρόπο προχώρησαν οι …«μεταρρυθμίσεις» στην Ρωσσία.
Έτσι βρέθηκαν νεαροί μαφιόζοι σιωνιστές να ελέγχουν τις μεγαλύτερες πηγές φυσικού πλούτου της Ρωσσίας για λογαριασμό των Rothschild.

Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...7 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...6 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...5 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...4 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...3 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...2

 abos
Σίγμα
filonoi.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *