Άλλες 15 ημέρες για Μανιάτη

1Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού ο αρχηγός της ομάδας χρειάζεται περίπου 15 ημέρες για να τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Ο Μανιάτης κάνει συνεχώς θεραπείες μετά από έναν ερεθισμό και ένα οστικό οίδημα που είχε στο γόνατό του. Θυμίζουμε ότι είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει, αλλά όπως αποδείχθηκε αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί το πόδι του και να χρειαστεί περισσότερο χρονικό διάστημα για να γυρίσει.

Το ίδιο χρονικό διάστημα με τον αρχηγό του Ολυμπιακού χρειάζεται και ο Μπουχαλάκης για να επιστρέψει στην δράση. Είχε υποστεί μια υποτροπή στον τραυματισμό του πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν και πλέον συνεχίζει την αποθεραπεία του με χαμηλή ένταση.

Τα αισιόδοξα έρχονται από τις περιπτώσεις των Πάρντο και Σιόβα. Οι δύο τους εκτιμάται ότι την Τρίτη θα μπορέσουν να γυμναστούν κανονικά με τους συμπαίκτες τους στην προπόνηση της ομάδα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ο Γούτας και ο Μπεν είναι απολύτως καλά και μάλιστα δεν αποκλείεται να παίξουν και στο σημερινό φιλικό με τον Πανιώνιο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *