Άνετα οι Λέικερς τους Χόρνετς

Άνετα οι Λέικερς τους Χόρνετς

Οι Λέικερς εμφανίστηκαν σοβαροί κόντρα στους Χόρνετς και τους νίκησαν με 129-115, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες της Σάρλοτ για είσοδο στα playoffs.

Οι Λέικερς έχουν αποκλειστεί από τα playoffs. Αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν την ζημιά στους Χόρνετς και να τους νικήσουν με 129-115, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις – λιγοστές – ελπίδες της Σάρλοτ να μπει κι αυτή στα playoffs, αφού πλέον η παρέα του Κέμπα Γουόκερ έχει ρεκόρ 35-40 και απέχει 2 παιχνίδια από τους 8ους Χιτ (37-38).

Οι Χόρνετς στην αρχή ήταν καλύτεροι και τρέχοντας συνεχώς στο ανοιχτό γήπεδο έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 35-33. Οι Λέικερς ωστόσο απάντησαν με ένα ξέσπασμα στην δεύτερη περίοδο και χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 36-24 ξέφυγαν με 69-59. Το παιχνίδι είχε πάρει ήδη τον δρόμο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χόρνετς ήθελαν να φέρουν τούμπα την κατάσταση, αλλά απλώς δεν μπορούσαν. Οι Λέικερς πάντα είχαν μία απάντηση στα προβλήματα που έθετε η Σάρλοτ και έτσι έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 34-42.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμε με 27 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ να προσθέτει 25 πόντους και τον Κάιλ Κούζμα 20 πόντους.

Για τους Χόρνετς, ο Κέμπα Γουόκερ είχε 24 πόντους, ο Ντουέιν Μπέικον 21 πόντους και ο Μάιλς Μπρίτζες 17 πόντους.

AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *