Άρης: Έπιασε δουλειά ο Ένινγκ

Άρης: Έπιασε δουλειά ο Ένινγκ

Ο Μίχαελ Ένινγκ συναντήθηκε την Κυριακή (13/10) με τον Τόλη Τερζή και με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, ενημερώθηκε για το υλικό του Άρη, ενώ παρακολούθησε video από φετινούς αγώνες της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, που βρίσκεται από το Σάββατο (12/10) στη Θεσσαλονίκη, έπιασε αμέσως δουλειά. Ο Γερμανός συναντήθηκε με τον Τόλη Τερζή, που εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη, αλλά και με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και ενημερώθηκε για το υλικό της ομάδας.

Ο 54χρονος κόουτς, μάλιστα, παρακολούθησε video από φετινούς αγώνες της ομάδας, από κοινού με τους νέους του συνεργάτες. Τη Δευτέρα (14/10) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τους "κίτρινους" και θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή 20/10 κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης θα γίνει κατά τα φαινόμενα τη Δευτέρα. Ύστερα από έξι παιχνίδια στη Super League η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 9η θέση με πέντε βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ένινγκ

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *