Άρης: Αποφασίζει ο Κουέστα για την αποθεραπεία του

Άρης: Αποφασίζει ο Κουέστα για την αποθεραπεία του

Ο Χούλιαν Κουέστα θα αποφασίσει εντός των επόμενων ωρών για το αν θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου η θα προσπαθήσει με θεραπευτική αγωγή να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΛ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και την Τετάρτη ξεκίνησε την προετοιμασία με τον Τόλη Τερζή να έχει μια σημαντική απουσία, αυτή του Χουλιάν Κουέστα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το σοβαρό τραυματισμό του καθώς υπάρχουν δυο λύσεις. Η μια τον θέλει να πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου άμεσα και να κάνει επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Η δεύτερη λύση να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και πρόγραμμα με θεραπείες για ένα μήνα ώστε να ξεπεράσει προσωρινά το πρόβλημα και να κάνει το χειρουργείο προς το τέλος της σεζόν, αν κριθεί ανάγκη.

Βέβαια ο Ισπανός πονάει στον ώμο όταν πάει να κάνει κάποια κίνηση σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται μιλώντας με τους ανθρώπους του Άρη και αυτό δεν είναι καλό σημείο αναφορικά με τη δεύτερη λύση.

Το θετικό για τον προπονητή του Άρη είναι πως πλην του Κουέστα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα για το ματς με την ομάδα της Λάρισας το οποίο αναμένεται εξίσου δύσκολο με τα προηγούμενα.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τα εισητήρια που θα διατεθούν για τους αγώνες απέναντι σε Λάρισα (28/9, 17:15) και Ολυμπιακό (06/10, 17:15), με τις τιμές να μην έχουν καμία διαφορά.

Τα εισητήρια για Λάρισα και Ολυμπιακό:

  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
  • 20 ευρώ στη Θύρα 2
  • 25 ευρώ στη Θύρα 9
  • 35 ευρώ στη Θύρα 7
  • 100 ευρώ στα VIP
  • 150 ευρώ στα VVIP

* Στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Α.Ε.Λ., στις Θύρες 4 και 5, τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν, συνοδευόμενα από τον γονέα τους.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *