Άρης: Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Ντουάρτε

Άρης: Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Ντουάρτε

Ο Λερίν Ντουάρτε έχει προβάδισμα στο μυαλό του Τόλη Τερζή σε σχέση με τον Αμπού Μπα για την αντικατάσταση του Λούκας Σάσα. Ο 29χρονος Ολλανδός ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης την ΑΕΛ (28/9, 17:15) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1 και ο προπονητής των κίτρινων, Τόλης Τερζής, καταστρώνει τα πλάνα του για την αντικατάσταση του Λούκας Σάσα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι κι αλλιώς δυο ήταν επιλογές του. Λερίν Ντουάρτε και Αμπού Μπα. Ο 29χρονος Ολλανδός έχει προβάδισμα στο μυαλό του Τόλη Τερζή. Είναι αυτός που έχει δοκιμαστεί περισσότερο στις προπονήσεις.

Εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η απόκτησή του ανακοινώθηκε στις 11 Ιουνίου, αλλά μέχρι τώρα τον έχουμε δει μόνο σε φιλικά.

Ακόμη δεν έχει καταγράψει συμμετοχή σε επίσημο ματς, καθώς βρισκόταν εκτός πλάνων του πρώην προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη. Με την αλλαγή στον πάγκο τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *