Άρης: “Η υπόθεση του Σιστόν αφορά την παλιά ΠΑΕ, δεν μας αγγίζει”

Άρης: "Η υπόθεση του Σιστόν αφορά την παλιά ΠΑΕ, δεν μας αγγίζει"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης αναφορικά με το θέμα Σιστόν τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την παλιά ΠΑΕ.

Αναταραχή υπήρξε στις τάξεις των οπαδών του Άρη την Παρασκευή το μεσημέρι μετά τη γνωστοποίηση πως η FIFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για απαγόρευση μεταγραφών.

Από την πρώτη στιγμή οι διοικούντες των "κιτρινόμαυρων" υποστήριξαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά την παλιά ΠΑΕ και δεν αγγίζει την ομάδα. Θέλησαν μάλιστα να βγάλουν και ανακοίνωση για να καθησυχάσουν τον κόσμο τους.

Σε αυτή αναφέρουν:

"Ο κόσμος του ΑΡΗ εδώ και χρόνια πλέον έχει μάθει να «φιλτράρει» καλά ότι ακούγεται και γράφεται και προπάντων από πού προέρχεται η ενημέρωσή του…

Έτσι, λοιπόν, είμαστε βέβαιοι ότι και σήμερα κατάλαβαν -για πολλοστή φορά- ότι η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει συνεχώς.

Αν και το γνωρίζουν, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, περισσότερο για τυπικούς λόγους, θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υπόθεση Σιστόν.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Κατανοούμε την αγωνία κάποιων, που ενοχλούνται από την πορεία της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τακτική.

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να βλάψει και να ανακόψει την πορεία μας σε όλα τα επίπεδα.

Ο κόσμος σας έχει καταλάβει…"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *