Άρης: Οι αντιθέσεις Βέλεθ – Ματίγια και η περίπτωση Σράμελ

Άρης: Οι αντιθέσεις Βέλεθ – Ματίγια και η περίπτωση Σράμελ

Ο Άρης τρέχει το μέτωπο των επεκτάσεων συμβολαίων με τον Φραν Βέλεθ να είναι κοντά στο ναι, όχι όμως και τον Χαβιέρ Ματίγια. Ο Τόμας Σράμελ που προτάθηκε ξανά και η συνάντηση των εκπροσώπων του με τον Άγγελο Χαριστέα τη Δευτέρα (4/11).

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 (2/11, 19:30) βαδίζει στην τελική της ευθεία. Μπορεί το αγωνιστικό σκέλος να απασχολεί τον Μίχαελ Ένινγκ και τους συνεργάτες του, αλλά το ίδιο απασχολημένος είναι και ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο τεχνικός διευθυντής των κίτρινων δεν ασχολείται με το αγωνιστικό, αλλά με το σχεδιασμό της ομάδας. Έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους παικτών τις τελευταίες ημέρες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το μέτωπο των επεκτάσεων συνεργασίας συμβολαίων που εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Προτεραιότητα είναι οι δυο Ισπανοί, Φραν Βέλεθ και Χαβιέρ Ματίγια. Δυο περιπτώσεις που παρουσιάζουν αντιθέσεις.

Ο Χαριστέας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Βέλεθ την Τρίτη (29/10) σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Οι δυο πλευρές διαπίστωσαν ότι βρίσκονται κοντά – επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr – προχώρησαν αρκετά, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Πιθανότατα αυτή θα σφραγιστεί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς είναι δεδομένη η θέληση των δυο πλευρών να επεκταθεί η συνεργασία τους για μία ακόμη σεζόν. Μέχρι το 2021, καθώς ο Καταλανός πιέζεται από την οικογένειά του να επιστρέψει στην Ισπανία.

Το έδαφος δεν είναι το ίδιο πρόσφορο με τον Ματίγια. Ο 31χρονος συμπατριώτης του έχει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό. Όχι από την πατρίδα του, Ισπανία, αλλά από άλλη ομάδα του εξωτερικού. Αντιλαμβάνεται ο Ματίγια ότι αυτό ίσως είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Θα περιμένει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να… ματσάρει την προσφορά. Εάν δεν συμβεί αυτό, δύσκολα θα επεκτείνει τη συνεργασία του.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΡΑΜΕΛ

Την τελευταία εβδομάδα προτάθηκε στον Άρη ο 32χρονος αριστερός μπακ, Τόμας Σράμελ. Ο Αυστριακός προτάθηκε ξανά για την ακρίβεια. Η πρώτη φορά που το όνομά του έφθασε στα γραφεία του Άρη ήταν επί τεχνικής διεύθυνσης Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Τότε μάλιστα – το καλοκαίρι – έκανε γκελ κι άρεσε αρκετά στους κίτρινους. Οι μήνες πέρασαν, ο Σράμελ έμεινε στο Γκρατς, συνεχίζει στην Στουρμ. Τώρα τεχνικός διευθυντής είναι ο Άγγελος Χαριστέας. Οι εκπρόσωποι του Σράμελ θα έχουν συνάντηση με τον Χαριστέα την ερχόμενη Δευτέρα (4/11).

Ο Σράμελ είναι συμπαίκτης του Τάσου Αυλωνίτη στην αυστριακή ομάδα, με την οποία έχει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν. Στην αριστερή πτέρυγα των κίτρινων υπάρχει ο Μιχάλι Κόρχουτ. Κι αυτού το συμβόλαιο εκνπέει το καλοκαίρι του 2020.

Ακόμη δεν έχει γίνει κίνηση για ενδεχόμενη επέκτασή του, ενώ φέρεται ομάδα της Κροατίας να τον έχει προσεγγίσει…

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *