Άρης: Οριστικό το deal με Ολυμπιακό για Ντουρμισάι

Άρης: Οριστικό το deal με Ολυμπιακό για Ντουρμισάι

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Φιοριν Ντουρμισάι, με τους κιτρινόμαυρους να έρχονται σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να κάνουν άμεσα δικό τους τον 23χρονο φορ.

Τα κιτρινόμαυρα άρχισε να προβάρει ήδη ο Φιορίν Ντουρμισάι! Ο Άρης διαπραγματεύοταν τις τελευταίες ημέρες με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του 23χρονου επιθετικού στο Κλεάνθης Βικελίδης και τελικά οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έρχεται μάλιστα σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για την απόκτησή του όχι με μορφή δανεισμού αλλά ως κανονική μεταγραφή.

Ο Ντουρμισάι επιστρέφει έτσι στη Super League μετά από τη θητεία του στην βέλγικη Μπέβερεν, με την οποία έγραψε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, και το μόνο που απομένει να γνωστοποιηθεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη καθώς και το κόστος της μεταγραφής.

Σημειώνεται πως ο Άρης θα αποτελέσει τον πέμπτο ελληνικό σταθμό στην καριέρα του Ντουρμισάι, καθώς εκτός από τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστει στο παρελθόν και σε Πανιώνιο, Καλλιθέα και Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Συμφώνησε με Ντουρμισάι, πρώτο ναι από Ολυμπιακό

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *