Άρης: Ο πανηγυρισμός Ιντέγε που έγινε μπλουζάκι και η ανάρτηση Καρυπίδη

Άρης: Ο πανηγυρισμός Ιντέγε που έγινε μπλουζάκι και η ανάρτηση Καρυπίδη

Ο ιδιαίτερος τρόπος που πανηγύρισε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μπράουν Ιντέγε έγινε μπλουζάκι, το οποίο θα διατίθεται από τη μπουτίκ του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και θα πωλείται 10 ευρώ. (PHOTO)

Την περασμένη Κυριακή (22/9) στην Τούμπα, ο Μπράουν Ιντέγε σκόραρε σε βάρος του ΠΑΟΚ και έσπευσε να πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε το 2015 στο ίδιο γήπεδο, τότε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο επιθετικός του Άρη πλησίασε το σημαιάκι του κόρνερ, γονάτισε, σήκωσε το ένα πόδι και παρίστανε πως έκανε την ανάγκη του.

Μία μέρα μετά, θέλησε να… εξηγήσει γιατί αντέδρασε έτσι. Αφού ανέβασε φωτογραφία με τον πανηγυρισμό του, έγραψε στο instagram: "Συγγνώμη, ήπια πολύ νερό πριν από το παιχνίδι".

Την Πέμπτη (26/9) ο πανηγυρισμός του Νιγηριανού στράικερ έγινε μπλουζάκι. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, το ανέβασε στο instagram και ζήτησε συγγνώμη, προφανώς ειρωνικά προς τον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, τα συγκεκριμένα μπλουζάκια θα διατίθενται από την μπουτίκ του Κλεάνθης Βικελίδης με 10 ευρώ. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Καρυπίδης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Ιντέγε σκόραρε και επανέλαβε τον πανηγυρισμό όπως με Ολυμπιακό
Άρης: Η εξήγηση του Ιντέγε για τον πανηγυρισμό του
Ιντέγε: "Θα ήθελα να ανανεώσω με τον Άρη"

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *