Άρης: “Πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο μας;”

Άρης: "Πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο μας;"

Ο Άρης απάντησε στη φράση "καταδότες φανταστικών γεγονότων" της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ, δημοσιεύοντας φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Ο Άρης υποστήριξε με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι στην Τούμπα καταργήθηκε κάθε έννοια ηθικής και νομιμότητας και κατήγγειλε "περίεργους τύπους" με διαπιστεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έβριζαν, απειλούσαν και έφθασαν μέχρι και το μπουθ που βρισκόταν ο Θοδωρής Καρυπίδης.

O ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη, τον οποίο χαρακτηρίζει "καταδότη φανταστικών γεγονότων" και αφήνει αιχμές τονίζοντας ότι οι "κόκκινες γραμμές δεν θα μπορούσαν να έχουν άλλο χρώμα", ενώ άφησε κι αιχμές για τον πανηγυρισμό του Μπράουν Ιντέγε με τη φράση "ποδοσφαιριστές που νομίζουν πως καταξιώνονται παριστάνοντας τα τετράποδα με ακράτεια".

Λίγο αργότερα ακολούθησε ανταπάντηση από τους κίτρινους. Αυτή τη φορά όχι με ανακοίνωση, αλλά με φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα social media.

"Αφού είμαστε «καταδότες φανταστικών γεγονότων», πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και τι δουλειά είχαν εκεί; Υ.Γ.: Έχουμε κι άλλες αποδείξεις αν θέλετε…", ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία του αντιπροέδρου του Δικεφάλου, Γιώργου Σαββίδη.

View this post on Instagram

Αφού είμαστε «καταδότες φανταστικών γεγονότων», πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και τι δουλειά είχαν εκεί; Υ.Γ.: Έχουμε κι άλλες αποδείξεις αν θέλετε…

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *