Άρης: Τα κεφάλια “μέσα” ενόψει Λαμίας

Άρης: Τα κεφάλια "μέσα" ενόψει Λαμίας

Μετά την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία με την ΑΕΚ με 1-1 οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τη Λαμία την Κυριακή (01/12, 17.15) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης πήρε ένα καλό αποτέλεσμα τηρουμένων των αναλογιών και την αποβολή του Ιντέγε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με 1-1. Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η καλή εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με νίκη, με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" να είναι απογοητευμένοι καθώς ο Άρης θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο.

Πάντως υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας. Αυτό έδειξε και η ομιλία του Μίκαελ Ένινγκ στους ποδοσφαιριστές του. "Αποδείξατε πως είστε καλύτεροι και πως μπορείτε να παίξετε σε οποιαδήποτε έδρα ανεξαρτήτως αντιπάλου, ακόμα όταν μείναμε και με παίκτη λιγότερο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι ήδη στο ματς με τη Λαμία. Με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες".

Η χθεσινή μέρα, ήταν μία καλή ευκαιρία για αποφόρτιση και ξεκούραση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί, αφού δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση. Σήμερα (26/11), οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους και θα μπουν σε φουλ ρυθμούς ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/12. 17.15) για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League 1. Αυτοί που αγωνίστηκαν με την Ένωση θα κάνουν ένα χαλάρωμα και από αύριο θα μπουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός είδε με χαρά τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε να αποδίδουν τα μέγιστα όπως ο Σάσα που αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ αλλά και ο νεαρός Τσιλιγγίρης, ενώ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τις επιστροφές που αναμένονται. Συγκεκριμένα ο Σούντγκρεν που δεν αγωνίστηκε λόγω δηλητηρίασης θα τεθεί ξανά στη διάθεση του 54χρονου τεχνικού, όπως και του Φάμπιαν Έμαν που εξέτισε την ποινή του.

Όσον αφορά στις απουσίες ο Μπράουν Ιντέγε δεν θα είναι στη διάθεση του Ένινγκ λόγω της αποβολής του στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Τόνσο είναι δύσκολο να προλάβει τη Λαμία, όμως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβει.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *