Άτυχοι άνθρωποι που είχαν μια άσχημη μέρα!

1Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη με περίεργες στιγμές, οι οποίες όμως πολλές φορές εξελίσσονται σε μία πολύ άσχημη μέρα, κάνοντας μας να νιώθουμε από τους πιο άτυχους ανθρώπους.

Θα μου πεις αυτά συμβαίνουν σε όλους μας και πάντα μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο, απλά κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο άτυχοι που μοιάζουν σαν να τους κυνηγάει ένα μαύρο συννεφάκι.

Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι και αυτοί εδώ οι άτυχοι άνθρωποι, που σίγουρα δεν είχαν και μια πολύ καλή ημέρα!

Άνθρωποι που είχαν μια πολύ κακή μέρα

aprosekti anthropi

Μα δεν είχε ακούσει ποτέ πως οι εξυπνάδες πληρώνονται; Πάλι καλά που βρέθηκε και κάποιος να την βοηθήσει!

asties ikones

Πω οι καημένοι, τι τους έμελλε να πάθουν. Και προφανώς για να λένε μη μας δείξετε στην κάμερα, οι γυναίκες μας νομίζουν ότι είμαστε στην δουλειά, στο σπίτι έχει να πέσει πολύ παντόφλα. Πολύ κακός πάντως ο κάμεραμαν.

asximi mera

Πήγε για selfie και έφυγε χωρίς κινητό και ακόμη δεν το έχει πάρει χαμπάρι και ποζάρει, φαντάσου μετά αντίδραση!

atixes meres

Καλά αυτό και αν ήταν, δεν του πέτυχε η φιγούρα και από τα νεύρα η τσάντα βρέθηκε κάτω από το τραίνο. Εντάξει και να θελε να το κάνει νομίζω ότι δεν θα μπορούσε!

atixes stigmes

Εδώ δες πόσο ήθελε να τα φάει όλα αυτά και με τι καμάρι τα κοιτούσε. Γι’ αυτό και δεν σταμάτησε να τα τρώει ακόμη και από το πεζοδρόμιο…

astia atiximata doulia

Τώρα θα μου πεις οκ δεν έπαθε και τίποτα θα το αλλάξει, αλλά το θέμα είναι ότι δεν τον θέλει ρε φίλε και άλλο να βάλει πάλι το ίδιο θα συμβεί.

atixi anthropi

Δες αυτό εδώ πραγματικά δεν υπάρχει. Μέσα σε 10 μήνες έπεσε το ίδιο δέντρο επάνω στο αυτοκίνητο του και το έκανε θρύψαλα. Ε μα και αυτός δεν έβαλε μυαλό να το μετακινήσει.

diskoles stigmes

Πωωω τι έκανε ο τυπάς ρε συ; Είπαμε και μεις έχουμε νεύρα αλλά όχι και να το πετάξεις επάνω στην tv. Πόνεσε η καρδιά μου και προφανώς και η δική του όταν το συνειδητοποίησε!

perierga atiximata

Καλά δεν φταίει μόνο η μέρα αλλά και η χαζομάρα μας. Αυτή εκεί τώρα πως κόλλησε αν δεν έβαλε μόνη της εκεί μέσα το κεφάλι; Έλεος!

astinomikos-alogo

Αυτός εδώ τι να πει που του γυάλισε του αλόγου και ήθελε παιχνιδάκια; Κοίτα πως τον έπιασε όμως ρε συ. Άντε να ξεφύγεις τώρα.

paraxenes ikones

Καλά στη δουλειά αυτού εδώ του άντρα πρέπει να γέλασαν πάρα πολύ, μόλις τον είδαν με δύο διαφορετικά παπούτσια. Ρόμπα ο καημένος!

perierges ikones

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.  Δεν πλήρωνε ο κύριος αυτός τον οδηγό του και εκείνος πριν τα παρατήσει αποφάσισε να τον τιμωρήσει βάζοντας έτσι το αυτοκίνητο του. Και πάλι λίγα του έκανε και ευχαριστώ να λέει!

astia atiximata agones

Και για το τέλος έχω το καλύτερο, χτυπιέται μόνος του ρε σεις. Και να θελε να κερδίσει πως να το κάνει αν δεν βρίσκει στόχο; Εντάξει έκλαψα.

Ποιος πιστεύεις ότι είχε την χειρότερη μέρα από όλους αυτούς εδώ;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *