Έβαζε τη μητέρα της να την τραβά σέξι πόζες και βγάζει πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα

Έβαζε τη μητέρα της να την τραβά σέξι πόζες και βγάζει πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα

Η ηλεκτρονική επιχείρηση μιας 22χρονης και η βοήθεια της μαμάς

Μία 22χρονη τηλεπερσόνα στη Μεγάλη Βρετανία, η Μπεθ Σπάιμπι ομολόγησε ότι βγάζει ένα αρκετά καλό μεροκάματο πουλώντας γυμνές φωτογραφίες της στο ίντερνετ. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς αποκάλυψε και ποια είναι η εμπλοκή της μητέρας της σε αυτό.

Η Μπεθ αναρτά πολλές φορές σέξι φωτογραφίες της στους λογαριασμούς των κοινωνικών της δικτύων. Μέχρι που αντιλήφθηκε ότι πουλώντας κάποιες πιο αποκαλυπτικές εικόνες θα μπορούσε να έχει ένα πάρα πολύ καλό εισόδημα. Τότε ήταν που συμβουλεύτηκε τη μητέρα της Τζέιν και μάλιστα τη στρατολόγησε.

Η 22χρονη πλέον αναρτά τις πόζες της σε ένα πορνογραφικού περιεχομένου site για χρήστες που πληρώνουν αδρά και μπορούν να της ζητήσουν να κάνει ό,τι θέλουν. Έτσι, βάζει κάθε μήνα στο λογαριασμό της πάνω από 10.000 ευρώ, όπως αναφέρει η Mirror.

Η Μπεθ θα ήταν, βέβαια, άλλη μια από τις χιλιάδες γυναίκες που κερδίζουν τα προς το ζην ως webcam girl στη συγκεκριμένη βιομηχανία αν δεν είχε ως προσωπικό φωτογράφο τη μητέρα της.

Η «επιχείρηση» ξεκίνησε το 2015 ενώ πλέον η νεαρή κοπέλα έχει προσλάβει έναν επαγγελματία φωτογράφο, ενώ αφήνει περιστασιακά τη μητέρα της να την φωτογραφίζει και εκείνη.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *