Έβγαλε 45 εκατομμύρια από τις «50 αποχρώσεις»

1Στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβόμενων συγγραφέων του κόσμου βρέθηκε η Έρικα Λέοναρντ Τζέιμς, καθώς οι «50 αποχρώσεις του γκρι» της απέφεραν έσοδα 45 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Την ίδια χρονιά η Κ. Ρόουλινγκς, συγγραφέας του Χάρι Πότερ, είδε τα έσοδά της να πέφτουν στα 12 εκατομμύρια (μόνο).

Η ζωή της Έρικα Λέοναρντ Τζέιμς άλλαξε ριζικά όταν το 2011 έγραψε το βιβλίο, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 52 γλώσσες. Μαζί με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά της, μετακόμισε σε μια έπαυλη αξίας 3,5 εκ. ευρώ στο δυτικό Λονδίνο ενώ πρόσφατα αποφάσισε να αντικαταστήσει το Mini Cooper που είχε στην κατοχή της με ένα υβριδικό αυτοκίνητο αξίας, 90.000 χιλιάδων ευρώ.

Στα 45 εκατομμύρια που έβαλε στην τσέπη της η Έρικα Λέοναρντ Τζέιμς από τις εισπράξεις του «50 αποχρώσεις του γκρι», οποίο περιγράφει τις σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις του Κρίστιαν Γκρέι και τη σχέση του με τη φοιτήτρια Αναστάσια Στιλ, δεν συνυπολογίζονται τα κέρδη της από την ομώνυμη ταινία.

Πηγη Nooz

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *