Έλλη Κοκκίνου: Η διατροφή που την έκανε να χάσει 20 κιλά

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz…

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου που έχει μοχθήσει για να φτιάξει ένα υπέροχο σώμα.

Ωστόσο εκτός από την σκληρή γυμναστική, το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αυστηρή διατροφή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αποκάλυψε στο περιοδικό Tv Stars, πως κατάφερε να χάσει γύρω στα 20 κιλά με καλή ποιοτική διατροφή αλλά βγάζοντας από την ζωή της την γλουτένη.

Η δίαιτά της βασίζεται αποκλειστικά σε τρόφιμα που δεν διαθέτουν το συστατικό της γλουτένης όπως το σιτάρι, το σιμιγδάλι, το πλιγούρι, το αλεύρι και προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτά όπως αλλαντικά, τυριά και κατεργασμένα κρέατα.

Επίσης η Έλλη έχει βγάλει από την ζωή της το κανονικό ψωμί, τα αλκοολούχα ποτά αλλά και τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη κι όπως καταλαβαίνεις οι συνήθειες είναι μεγάλες για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *